Azóta különben legalább egy terroristáról kiderült, hogy francia állampolgár volt. Az autót bérlő szintén. Egy másikról az derült ki, hogy valószínűleg montenegrói. Így, miközben természetesen nem kizárt a menekültekkel érkező futár, provokátor, és más ügynök, azért a gyűlölet-ipar képviselői nem okvetlenül állnak nyerésre. Még akkor sem, ha menekültektől kölcsönvett, netán hamis útleveleket is találnak majd az összeégett romok között. Véletlenszerű körülményekre rászervezni egy összehangolt támadás-sorozatot nem tűnik túl ésszerűnek.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
persze. abban sem hiszek, hogy a menekültekre nyálhabot köpködve üvöltők elkezdeenek gondolkodni.
Nekik ott vannak a fasiszta vezetőik erre a feladatra. Nekeik csak a farkasokkal kell üvölteni.
eugen4402
@GeoCravker: Lehet, hogy valahol valakiknek olyan német kancellár kell, aki más ösvényre vezeti Európát. Erre szakosodott cégnél megrendelték a kancellár-asszony eltávolítását, és közeleg a határidő...
GeoCravker
@eugen4402: Akár. Egy lopott útlevelet eldobni a megfelelő helyen, vagy bedugni a bomba mellé nem nagy művészet.
eugen4402
@GeoCravker: Utálom a találgatásokat és a konspiráció-teóriákat, de egyrészt a valódi információk hiánya erre kényszerít. Másrészt ezt az egész menekült-inváziót annyi életszerűtlen mozzanat, logikátlan döntés kíséri, hogy mindenki úgy érzi, ezt az egész cirkuszt valami hátsó szándék mozgatja.
GeoCravker
@eugen4402: Ha egy jelenségre két alternatív és egymáshoz képest nem rosszabb magyarézat van, akkor vszínűleg van egy harmadik, ami a másik kettőt is magyarázza. Ez az, amit a 2torony esetében is százévekre titkosítottak.
S aminek a hiánya lehetőséget ad a conteokra. Szerintem
eugen4402
@GeoCravker: Jobbat nem tudok, tehát elfogadom...:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.