A terroristáknak egy célja volt a látszólag értelmetlen erőszakkal: iszlámellenes hangulatot provokálni, ezzel radikalizálni a mérsékelt muszlimokat. Hogy sikerül-e ez nekik, az most Európán múlik. Az Iszlám Állam embertelen gyilkológépei áthozták a vérengzést a kontinensre Szíriából. Az első gondolat mindig a gyászé. A második gondolat a MIÉRT kérdése. A kiszivárgott stratégiájuk alapján az a világos céljuk a terroristáknak, hogy felszítsák a bevándorlók és a menekültek elleni gyűlöletet azért, hogy az elszenvedett gyűlölethullám majd radikalizálja a muszlim közösségeket.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Akkor igazatok van.
Ez az iszlám nem az az iszlám.

"Szeressük egymást gyerekek,
az élet... "

Jöjjön mindenki.
Mi majd szeretetrezgünk.
karma1
Nem letezik kollektiv bunosseg, ahol ugyanugy ki kellene irtani mindenkit a 0 evestol a 99-ig, mert egy 20 eves megolt valakit.
Aki igy kezel egy bunugyet - lincselessel -, az nem fogadja el az egyen felelosseget, es azt, hogy igenis az az egy 20 eves bunhodjon a torveny osszes szigoraval.
Ha pedig ezert nepirtasba kezd, ne csodalkozzon, hogyha ot is le fogjak kaszabolni...Elvegre az ellenseg se fog valogatni az eszkozok kozt, o is arra fog torekedni elvakult duheben, hogy mindenkit kiirtson, aki neki nem tetszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.