Visszafordítja a gazdasági migránsokat Szlovénia a horvát határról – közölte csütörtökön a szlovén rendőrség.

Amint tudunk többet, frissítjük cikkünket.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Remélhetőleg, nem teljesedik be Merkel korábbi gonosz víziója, hogy a Dél-Szláv államok háborúzni kezdenek. Helyette inkább én egy jól összehangolt és egyeztetett visszaszorítását látom a migránsoknak, országról-országra. Csak az a baj, hogy szétszaladnak, minthogy visszamenjenek és inkább, erőszakoskodnak. Nem baj. Maradt ott a háború után annyi fegyver a civileknél is, hogy elkenik a szájukat.
Főlökött
@36: Sajna ebből tudod mi lesz ? Feltorlódnak, hatalmas tömegben, mert midegyik csak 'szabaduljon' továbbszállítja a következőnek.
Mire ráeszmél és Horvátok is visszafordítják a Szerb határon, 40-50ezres tömeg jön majd össze és ezen hullám megy visszafelé, míg el nem érik a Görögöket.
Ott pedig fuldokolni fognak az embertömegben, s tán el is gondolkodnak egy kicsit. Van-lenne min gondolkodniuk...
Mivel egyik csipet-csapat sem rendezkedett be az ellátásukra, így még érdekesebb lesz a történet, hogy akkor mit is kezdenek egy éhes-fázó-beteg-ellátásra szoruló tömeggel, mely még harcia is, a továbbmenetelést illetően. Az összecsapások, finoman szólva nem kizártak.
Freewolf
Kérdés, milyen erős Szlovénia és mi lesz, ha zavargások lesznek! Ott akkor csak a fegyver segít!
Főlökött
@Freewolf: Lásd : Röszke. Ennél gyakorlatiasabb példát nem lehet mondani. Az jó kérdés, hogy a fegyverhasználatot hogy korlátozzák majd, vagy korlátozzák-e. Ki tudja, az ottaniakon múlik.
36
@Főlökött: A héttér hatalom, vagy minek nevezzem, vastagon benne van abban, hogy káosz legyen. A török és görög haderő, hatalmas. Lenne erejük a visszatartásra. Csak hát, az idén is ott csücsültek a Bilderberg konferencián ezen államok meghatározó gazdasági és politikai vezetői. Érdemes átnézni a résztvevők listáját és könnyen összeáll a kép, hogy akkor most, kinek mi az érdeke?!
Főlökött
@36: Egy biztos, a Görögöknek az, hogy az adóságukat teljesen elengedjék, ez volt a feltételük. Erre hajaztak, de már közölték velük, hogy viccesek és be is intettek.
Majd ha az áradat ott feltorlódik és kutya sem megy oda nyaralni - két muszlim között aludjon, így a bevételi forrás hiányában, vakargatni fogják a buksit, hogy jó volt-e ez így, ebben a formában dönteni. De lehet, hogy akkor már késő lesz, jó pozició eléréséhez, mert a bevándorlás a határok lezárásával megszünne. Így utána max mehet az egymásra 'köpködés', hogy miért zártad le, jól kiszúrtál velem, itt a nyakamon egy csomó ember és már visszafelé sem megy, mert ott is - Ők is zártak.
Még érdekesebb majd, a Németektől való kitoloncolás, 10ezres tételben. Hova, ki-mi által, hogyan, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.