Az Iszlám Állam komoly fenyegetést jelent, amelyet nem szabad eltűrni és meg kell semmisíteni – mondta Barack Obama amerikai elnök kedden a Francois Hollande francia államfővel a washingtoni Fehér Házban közösen megtartott sajtótájékoztatóján.

A párizsi terrortámadások nyomán megtartott rendkívüli amerikai-francia csúcstalálkozó alkalmából az amerikai elnök hangsúlyozta, hogy Washington és Párizs között teljes az egység az elkövetők felelősségre vonása és a nemzetbiztonság kérdésében.

"Mindannyian franciák vagyunk!" – jelentette ki franciául Obama.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
"Az Iszlám Állam komoly fenyegetést jelent, amelyet nem szabad eltűrni és meg kell semmisíteni – mondta Barack Obama " --Ez így csak üres lózung . Azt is mondhatta volna ,hogy mindig legyen jó időjárás ...
nyanya001
A szicíliai maffiával találja szembe magát az Iszlám Állam, ha megtámadja New Yorkot, a szervezet meg fogja védeni a helyieket – jelentette ki Giovanni Gambino, a városban működő bűnszervezet vezetőjének a fia.

Gambino hozzátette: a maffia jobb helyzetben van, mint az állami biztonsági szervezetek, akár az FBI, és jobban meg tudja védeni a helyieket. A hivatalos erőszakszervezetek ugyanis gyakran későn reagálnak, és nem tudják felmérni, pontosan mi történt, mivel híján vannak az „emberi intelligenciának”.

A Hollywoodban forgatókönyvíróként karriert építeni próbáló Gambino úgy látja: a párizsi vérengzések után fontosabb a biztonság, mint valaha, de a szicíliaiak szomszédságában élő New York-iak biztonságban érezhetik magukat. Mint mondta: barátaik és családjaik biztonságban vannak és megvédik őket a terroristáktól és szélsőségesektől, főleg pedig a „pszichopata” Iszlám Államtól.
mandiner.hu/cikk/20151124_megfenyegette_a_sziciliai_maffia_az_iszlam_allamot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.