Nebojsa Stefanovic szerb belügyminiszter szombaton bejelentette, hogy a szerb hatóságok 79 embert letartóztattak, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 2004 óta korrupciós bűncselekményekben vettek részt, illetve visszaéltek hatalmukkal. A miniszter szerint az elkövetők ezzel 100 millió euró körüli kárt okozta a szerb államnak. A letartóztatottak között van több egykori magas rangú tisztségviselő, polgármester, nagyvállalati igazgató mellett egy korábbi miniszter is, aki Stefanovic nem akart megnevezni, annyit viszont elárult, hogy S. M. monogrammal azonosítható. A szerb Blic online kiadása szerint Slobodan Milosavljevic volt kereskedelmi miniszter lehet az, akire a belügyminiszter céloz. Milosavljevic a 2003-ban megölt Zoran Djindjic miniszterelnök kormányának volt tagja. További öt gyanúsítottat még keresnek a hatóságok. Szerbia két héttel ezelőtt kezdett csatlakozási tárgyalásokba az Európai Unióval.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ó ilyen az Orbán maffiával nem fog történni. A Századvég megmondta, hogy amit mi korrupciónak hiszünk az nemzeti érdek, és amúgy is törvényesítve van visszamenőleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.