S annak ellenére, hogy semmi nem menti, és nem mentheti fel a nők elleni erőszakot, a menekültekkel szembeni kiélezése a helyzetnek mégis felvethet legalább egy kérdést. Azt, hogy hány erőszak, illetve erőszak-kísérlet történt összesen Németországban? Illetve azt, hogy hány menekült férfi található jelenleg Németországban? Mert a menekültekkel szembeni hangulatkeltést azért egy kicsit árnyalná, ha kiderülne: az érkezettek többsége nem érintett a bűnelkövetésben, illetve az említett nyolcvanas szám nem a teljes halmaz. Különösen annak figyelembe vételével, hogy az ilyen jellegű cselekmények áldozatai nem minden esetben fordulnak rendőrhöz. Például akkor, ha az elkövető egy családtag, vagy a főnök a vállalati rendezvényen. Mely esetek elkövetőit ugyancsak a vádlottak padján illene üdvözölni. Amíg ezek az adatok nem válnak publikussá, addig kérdéses marad a menekültek közül kikerült bűnözők aránya. Ami abból a szempontból lenne érdekes, amiért a menekültek ellen az esettel kapcsolatban...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hát persze, a töb százezres létszámú mingránsok közü, pár darab marha szórakozik,amire azonnal rávetődnek az árják !
GeoCravker
@Toby: Kiegészítve azzal, hogy a szórakozást némi pejoratív, ironikus felhanggal értelmezem :-)
F_Viktor
@Toby: Ez olyan, mint mikor mélymagyarjaink példálóznak Svédországgal, hogy mennyi nemi erőszak történik ott.
Azt elfelejtik megemlíteni vezérbirkáik, hogy míg Magyarországon pl. egy családon belüli erőszak, mely több esetben történik meg, (jogilag minősített) esetnek számít statisztáinkban, addig Svédországban pl. tizenötnek. Ezért nem kicsit torzít svéd eseteik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.