Hibát követtek el azzal, hogy a hétfői esti híradóban nem számoltak be a szilveszter éjszakáján Kölnben nők ellen elkövetett támadásokról – írta a ZDF Facebook-oldalán a csatorna főszerkesztő helyettese.

Hallgatásukat azzal magyarázta: keddre akarták halasztani az ügy bemutatását, mikor a kölni városvezetés válságértekezletet tart, hogy kiegészítő interjúkat tudjanak készíteni az anyaghoz. Ezzel azonban egyértelműen rosszul mérték fel a helyzetet – írták.

Nemcsak a ZDF hallgatott arról, hogy arab, illetve afrikai származásúnak tartott személyek tömegesen molesztáltak és megloptak nőket Kölnben, illetve más városokban is szilveszter éjszaka. A rendőrség is csak január 4-én számolt be az esetekről, melyek nyomán eddig legalább 90 feljelentés érkezett.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Nemzetközileg manipulált a média, nincs min csodálkozni. Úgy kell nekik, megérdemlik. Majd csak lassan ők is rájönnek, hogy milyen demokrácia van náluk. Nincs mit más szemére hányniuk.
fekete
Minden manipulalva van. Csak az nem,hogy tobb szaz german not megeroszakoltak tobb varosban.Erdekes a German rendorok senkit sem tartoztattak le. Nem lehett megserteni
ezeknek a tolvajoknak,es eroszakoloknak az erzeseit.Markelt kellene eloallitani,mert o
adott lovatt ezek ala a bunozok ala.Vege a Nagy Germanizmusnak.Majd az Arab retyek
mondjak,meg,hogy mi is az ujsag!
36
Ez már csak azért is az emberi méltóság tiprása, mert vélhetően arra számítottak a hatóságok, hogy a német nők, akikkel erőszakoskodtak, megalázottságukban, szégyenükben, nem szólnak majd egy mukkot sem. Pusztán pszichológia. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.