Komoly problémákat okozhat az Európai Unióban, ha nem teszünk lépéseket annak érdekében, hogy a migráció kérdése ne keveredjen össze az uniós tagság kérdésével – állította Orbán Viktor az Európai Unióban maradó tagállamok állam- és kormányfőinek szerdai brüsszeli tanácskozását követően.

A magyar miniszterelnök sajtótájékoztatóján kijelentette, arra kell törekedni, hogy az emberek valamilyen garanciát kapjanak arra, hogy meghallják a hangjukat Brüsszelben. Fontos, hogy sikerüljön kialakítani olyan uniós migrációs politikát, amely megfelel az emberek igényeinek és nem teszi elkerülhetetlenné, hogy azzal szemben akár az EU-tagságot is kockáztatva lépjenek fel.

Mint mondta, el kell választani egymástól az uniós tagság és a migráció kérdését. "Azért kell küzdenünk, hogy bebizonyítsuk az embereknek, lehetséges a magyar nemzeti érdekeknek megfelelő európai migrációs politikát kialakítani" – hangsúlyozta.

"Ez egy hosszú küzdelem eredménye lesz majd itt Brüsszelben, amihez nekünk, nekem személyesen erős mandátumra lesz szükségem, amely népszavazás nélkül nem garantálható" – tette hozzá a kormányfő.

Azt is mondta: a bevándorlás és a migráció kérdésére adott elégtelen válasz döntő szerepet játszott abban, hogy a kilépés támogatói kerültek többségbe az Egyesült Királyság európai uniós tagságáról kiírt népszavazáson.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
nem tagadom, a szöveget nem olvastam el, mert a kép láttán erős röhögés jött rám...

bocsánat...
ügyes volt aki montírozta...
wagabund
láttam a faszit, amint a ligetet védi...asszem a mentősöknek utasítás sem kellett, hová vigyék.

:-(
wagabund
@wagabund: ajaj...ezt nem ide szántam...kérem törölni.
JAJMÁR
Ez a fútyisz meghallhatá végre a magyarok hangjåt.. sajnos az eu ott hibázott,, hogy hagyja ömlengeni. A "gyenge" és " erőszakos " eu. Még pénzt is ad neki.
Csizmás Kond
...és van akiket ...sokakat ez idegesít...pedig épp ez juttatta ide az uniót.
bencemacska
OV rögeszméje: migránsok, migránsok, migránsok.
Ez nála azt jelenti, hogy gazdasági okokból lakhelyet változtatók.
Következtetés: OV szerint a magyarok Angliában migránsok, és miattuk lépett ki GB az EU-ból!
Szvsz az én következtetésem - az OV által hirdetettekből következik - logikus és OV nem tudja mit beszél.
coni
A britek azért lépnek ki az EU-ból mert nem akarnak részt venni az uniós szabad munkaerő vándorlásában. Cameron megpróbálta kiharcolni hogy csak nekik ne kelljen az uniós munkavállalóknak ugyanazt a szociális és munkafeltételeket biztosítani mint saját munkavállalóiknak. Ezt csak részben tudta elérni, így a britek akik féltik az állásukat a kelet-európaiaktól inkább a brexitre szavaztak. Másnap nekimentek a lengyeleknek (lengyel migránsoknak) akik a legnagyobb számban dolgoznak náluk.
Bringás
Idegesek az EU-ban az igazság kimondásától! Nem is csodálkozom! A hazugok nem szeretik a tényeket!
vonotok
Sajnos ez egy BETEG ember.Könyörgöm valaki állítsa már ki a szűkséges papírokat.
silber13
@Bringás: A vezíred egy országos hazudság bajnok, De te sem szereted a tényeket!:-)))
Bringás
@silber13: A migránsok nem a háború elől menekülnek! Szíriában sem harcolnak mindenhol! Hazudoznak, hogy ide jöhessenek Európába segélyen élősködni, meg követelni!
A hazug Junker, a párja Merkel pedig csábítgatja be őket. Az angolok már észhez tértek. Figyeld meg, kizsuppolják a sisera hadat!
bencemacska
@Bringás: "A hazugok nem szeretik a tényeket!"
Ebben tökéletesen igazad van! Élő példa vagy rá magad és a dazdaállatod!!!
Bringás
@bencemacska: Neked, lehet hogy van gazdaállatod! Nekem vezetőim vannak. Az országrontó, agresszív kis banda, akik itt tépik a szájuk és fröcsögnek gyűlölködve, mert soha többé nem kerülhetnek a hatalom közelébe, szót nem érdemelnek, annyira semmik!!
Bringás
@Horizont: Mit keresnék én Szíriában? Nekem van hazám! És neked?
silber13
@Bringás: Azt hiszem, te azt csinálod, amit azok a szerencsétlenek, te is hazudozol, ontod a hülyeségeidet megbízatásból meg önnön magadtól! Teszed ezt némi fideszes baksisért, ahelyett hogy folgoznál!
bencemacska
@Bringás: Megnyugtatlak: nem akarok semmilyen hatalom közelében lenni, nem alakult még olyan párt, amelyiknek az elveivel én maradéktalanul egyetértenék!
Tisztelni csak az észt, a tehetséget, a becsületet és hasonló általatok nem becsült dolgokat tudok.
És ezen már változtatni senki kedvéért nem fogok!
Bringás
@silber13: Sajnos épp a haverjaid hazudoznak "menekültekről", míg az erőszakos, analfabéta migráncsokat simogatják és ránk akarják kényszeríteni ezt a ...!
Már az bűn, hogy engedély nélkül jönnek! Azonnal vissza kell mindet toloncolni!
Nézd meg majd a népszavazást a betelepítési kvóta ügyben. Akkora zakót kaptok, migráncssimogatók, hogy sose heveritek ki!
Bringás
@Horizont: Van Magyarországra vízumod?
silber13
@Bringás: Tárgyalás befejezve Szellemi fegyvertelennel nem párbajozok! Csá!
Bringás
@silber13: Papagájokkal én sem beszélgetek! Röpülj madár, de szerezz vízumot!
Bringás
@Horizont: Mindig a gyűlölködők vádaskodnak gyűlölködéssel! Csak épp ők a magyarságot gyűlölik!
Bringás
@Horizont: MI vagyunk a magyarság és a többség! Bottal se piszkálnánk meg libbantakat, de olyan arcátlan, agresszív csürhévé váltak, hogy le kell leplezni őket! Mi kormányzunk nyugodtan, építjük az országot, de a gyűlölködők fenekednek ellenünk, a többség ellen!
Nem baj, megint megnyerjük a választást, aztán tojunk a "civil" fejükre! Menjenek a ligetbe drogosan őrjöngeni, meg merjék magukat erőnek álmodni, mikor harmat gyengék!
Senkiházi kis diktátorok, akik mivel kevesen vannak, nem is lesznek párt, mert ki a fene szavazna rájuk? Inkább mennek erőszakoskodni, meg rombolni, mert arra ötven hőbörgő kis minifasiszta is elég!
silber13
@Bringás: Vízumot?Azt neked kéne, mint idegen betolakodónak! Hülyegyerek! Regisztráltattad magadat, vagy átmásztál a kerítésen kis Intruder!
Bringás
@silber13: Szóval nem sikerült? Hát így van ez, nem mindenkit engednek be Magyarországra! :-)
silber13
@Bringás: :-)))gy is fogsz élni amíg élsz!)))) Ptimkó kis buta vagy!!:-))))2 Hát így van ez, nem mindenkit engednek be Magyarországra!"Ezért jöttél te illegálisan. Sokat fizettél?
Bringás
@Horizont: @silber13: Magyarok vagytok? Bocsika, de akkor úgy is kellene megnyilvánulni! Vagy kettős állampolgárok és most lovagoltok a csarteren egy kicsit zendülni és bűnt támogatni? Nem a törvényes rend ellen kellene lázadni, hanem tudomásul venni, hol van a helyetek a politikai palettán!
Lehet megértitek majd egyszer, bár kétlem!
silber13
@Horizont: De, ő egy igazi hülye, primkó alak!
Csizmás Kond
@silber13: ..."folgoznál"...falst fogtál...:)
silber13
@Csizmás Kond: Előfordul., Rá se ránts
bencemacska
@Tavryni őrnagy: Üss rá, aztán nem a fején lesz, hanem benne!-:)))
felnőttem kissé
Urak valamat azért én leirok :
Ki ki sértődjön meg: Magyarország nem csak a fidesz. Sőt,
Őket viszont nem kéne alázni mert ha előre nézünk akkor garantáltan 50 évig fogják ezt felemlegetni az utódaink, egymásnak kölcsönösen.
Joggal vagy sem de ez itt igy lesz.
A rend és a törvényes rend nézőpont kérdése. Ugyanigy a hazaárulás, mint szó, mint fogalom ki és honnan milyen szemszögből,milyen szándékkal nézi,vagy vizsgálja vagy éppen akarja alkalmazni, vagy alkalmaztatni.
Arany János fülemüle per-e jut eszembe ilyenek vagyunk??? Igen ilyenek , kinek szól a fülemüle aztán irány a biróhoz 1-1 arany .Nem erre kéne büszkének lenni, hanem a más pártok tagjait meghallgatni,megérteni, vagy legalább megpróbálni mert nem abból kell kiindulni,hogy mindenki rossz szándékú mert mások az elvei,nézetei. Én Ezért lennék Házelnök, hogy ezt az elvet gyakorlatban alkalmaztatnám a parlamenti formák közt. Nem kitiltani,letiltani lekorlátozni a sajtósokat, mert a mi pénzünkből kapják a fizetésüket ők is meg a másikak is.A népet nemzetet szolgálni alázat kell, ez meg hiánycikk itt meg pláne csak karrierizmus van.
Törölt felhasználó
@Horizont: @Bringás: Minden embernek van egy természetes közege, amiben jól érzi magát. Aki egész nap nagy eregiákat felemésztve a meggyőződésével szembenálló cikkeket olvasgat és kommentel az vagy troll vagy szociopata..:) Kiváncsi vagyok kedves Bringás ezt mivel tudnád meghazudtolni...ha egy általán érted, amit leírtam.
silber13
@ziziplanet: Ő?? Érteni?? Sőt. megérteni??? Engedtessék meg, hogí vihorásszak egyet!
Rózsika Hatházi
@Bringás: 17:12-re. Neked elmentek otthonról? Talán téged kellett volna bevinni a pszichiátriára, de nem 18 órára. :))))
glorianna
@Horizont: " Hat elemid van b+ ?" Alighanem. 3 első és 3 második. Hagyni kellene...
justhpeter
Orbán megint egy lépéssel közelebb jutott ahhoz, hogy abszolút nemkívánatos személy legyen az Unióban. A teljes szellemi kapacitását lefoglalja ez a primitív migránsozás.
cs.n.
"a migráció kérdése ne keveredjen össze az uniós tagság kérdésével"
Mondja, miközben az ő meg az EU-n belüli migrációt keveri szándékosan a kívülről érkezővel.
RonaGyuri
@justhpeter: egyfelől az, mármint az ő szellemi kapacitása nem sok, de ráadásul a hívei még annyi se!
Manhattan
Orbán a fasizmust beöltözteti egy szép nacionalista köntösbe, és azt hazudja róla, hogy ez a patriotizmus...
Törölt felhasználó
@silber13: Az a leggázzabb, hogy ahhoz túl szarúl tolja, hogy troll legye. Ahhoz néha szimpátiát, félegyetértést is kéne, hogy tanusítson, igazi manipulatív fizetett politikai troll legyen, tehát szociopata, aki szereti árral szemben hugyálni és közben a vizet és a hugyát egy nindzsa törrel kaszabolni. Ismerek ám még egy ilyen személyt Viktor a neve, tehát még sokra viheti ebben az országban!:)
Szókrakész
Akkor a sok agymosott idiótának!

Amióta nálunk kerítés van, amióta érdekes módon se a horvát, szlovén, se az osztrák, se a...azóta más útvonal létezik.
Mellette.

Már se a német, se az osztrák se a ...
nem akar migráncsot.
Sőt a törökök( a migráncsexportőrök) már a 3 MILLIÁRDDAL IS KIEGYEZNEK.

Merkelék buktak minden szinten!!!
Mikor lesz ő keresztre feszítve?!?!?!
Villon
@Szókrakész: Merkell keresztre-feszítését a kedves vezető már nem fogja megélni, vagy ha mégis, akkor az egy börtön rácsai mögött eshet meg vele. Rosszabb esetben (amitől inkább tartok, mint támogatom) azért nem éli meg, mert addigra már leveszik a lámpavasról, mert már a varjak is undorodnak tőle.
karma1
@felnőttem kissé: Elmeletileg mindenben igazad volna, ha a hazelnok nem fideszes volna, ha a nagyvarosok, a KLIK, az MNB es ki tudja, hany strategiailag fontos intezmeny elen nem fide$$es volna, ha poltpetya, ha az orbankoruli dilettans sugok nem fideSS-esek volnanak, akkor lehet, hogy valoban lenne az ellenzekkel is ertelmes parbeszed, ami elorevinne' az orszag ugyet.
De ameddig a korrupcio alapfokon a kormanytagoknak es a fidesznek jaro alaptorvenybe iktatott torveny, addig itt a budos eletben nem lesz semmifele normalis parbeszed, semmifele targyban sem...
Desischado
Ijesztő a kép, de tökéletes. orbánnak megint elgurult a gyógyszere, és a hívei nem különbek nála!
eszegfu
Az világos és helyes nyilatkozata O.V-nek, hogy "...fontos, hogy sikerüljön uniós migrációs politikát kialakitani...". De egyáltalán mi a jó irány? Tudjuk O.V. véleményét... "inkább fizetünk, de egy migráns sem kell"... akkor milyen más, megnyugtató ötlete van? Engem minden megoldás érdekelne...csak már valóban befejezhessük ezt a hazai gondok megoldását és a válaszadást "kipótló" migránsozást!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.