Számtalan elmélet és dokumentumfilm készült már a Holdról. Melyek arról szólnak, hogy mi is van az égitest sötét oldalán, hogy földönkívüliek lakják, de az alábbi videó szerint lehetséges, hogy nem csak ott tartózkodnak, hanem az egész égitestet ők alkották. Ez is egy újabb elmélet Balogh Béla szerint, fejlett technikával készült a Hold. De szó van a Hold hatásairól is, hisz azt tudjuk, hogy több millió köbméternyi vizet mozgat meg ár- apálykor. Az emberi szervezetet is 70%-ban vizet tartalmaz, ezért talán ránk is hatással lehet. Egyes emberek vajon mért nem tudnak aludni teliholdkor?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Ennyi marhaságot összehordani - és van aki komolyan veszi. :-(
Szókrakész
@oncogito: Pedig nem is marhaság.
Csak járj utána.
szép új világ
Vannak tények, amit igyekeznek eltitkolni, vannak tények, amire nem tudnak magyarázatot adni. Az egy sajnálatos dolog, hogy valaki ennyi ostobaságot hord össze egy tudományos anomáliával kapcsolatban. Jaj, bepisiltem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.