Valamit össze kellene hozni Münchenben – írta e-mailben osztrák Zöld párti ismerőse a 25 esztendős Vanessa Rashidnak, a környezetvédő párt bajor aktivistájának. Azt tudatta, hogy négyszáz, Budapestről érkező menekülttel együtt ül a vonaton, hamarosan érkeznek. A Zöld Párt gyorsan felhívást tett közzé a Facebookon, így mire Rashid a vasútállomásra ért, ott már a párttal szimpatizáló középiskolás lányok várták. Papírdobozokat kerítettek, felszabdalták őket, és kitalálták, hogy az alkalmi transzparensekre filctollal ezt írják: Isten hozott titeket, menekültek! 2015. augusztus 31. délutánja volt. A következő napokban transzparensek ezrein ismétlődött a felirat. A következő 14 napban Németország történelme fordulatot vett.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A szegény sorsú menekültek valós helyzetét talán a magyarkanizsai Info TV áltat rögzített képek adják vissza leginkább, amelyen az látható, hogy egy több ezer kilométert vándorló családfő, a puskaropogás közepette is fontosnak érezte, hogy bepakolja a hosszú útra a vízipipáját.
Peller Anikó
Szerinted érdekel itt valakit a szegény sorsú betolakodók szerencsétlen helyzete ha már 1000 millióan lesznek a nyakunkon?
Eriksson
Szegény Merkel. Úgy belegázoltak a lelkébe, hogy rögtön két kontinens csavargóinak befogadásáról döntött, csakhogy bosszút álljon Európán?
Eriksson
"Merkel nélkülözhetetlen, rajta kívül nincs olyan vezető, akinek lenne hatalma és türelme azoknak a megállapodásoknak a világra segítéséhez, amelyekre az EU egyben tartásához szükség van."
Minek a Merkel, ha már semmilyen megállapodás nem lesz érvényben, s már Európa sem lesz?
Szókrakész
@verőce21: A tengerből kihalászott nőnél meg csak a Korán volt.
Szókrakész
A baj, hogy sorba lezárták határaikat a balkáni országok és a horvátok, szlovének, ...

Most ott izzadhatna a banya, hogy mit tegyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.