Európa olyan helyzetbe került, amilyenben Magyarország mindig is volt: nem tudja megoldani legfőbb problémáját, de ezt nem ismerheti be, mert elvesztené reményét, ezért úgy kell tennie, mintha lenne rá megoldása.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy tróger ha százat nem is, de negyedszázat ...
Csizmás Kond
...tanulságos cikk...de én mégsem az unióért izgulok...az, az ámerikai mintára épp azt szipolyozza akit segítenie kéne hogy egységes és erős maradjon...de neki valaki mégis be tudta magyarázni, hogy a migráncs többet ér.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ja, olyan vagy, mint Móricka! Csak neki legalább a szex, mig neked minderől csak ártunk és qurmányunk irányelvi jutnak eszedbe (pontosabban oda, ami van neked helyette)! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..csal leegyszerűsítettem azt amit a cikkben írtak...vagy nem is olvastad ?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: hát izz a gond. Azt már sokszor okadatoltad, hogy egy műveletlen suttyó vagy érdemi tudás, és utánajárás, valamint imádott félisteneddel vetekedő logikai készséghiányod vanm, amit jelentős olvasásértési nehézségeiddel tetézel! =))
A világ nem olyan primitív mint te!!! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: "A világ nem olyan primitív mint te!!"...ja ezt tudom...csak olyan mint te...:)...még a saját cikkedet sem vagy képes elolvasni ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.