Donald Trump állandóan arról beszél, hogy a demokraták elcsalják a választást. Ezért egy iowai híve, Terri Rote kétszer is leszavazott rá, hogy ellensúlyozza a rettegett csalást. A Des Moines-i Trump-hívő, Terri Rote retteg a választási csalástól. Nem csoda, Donald Trump a harmadik elnökjelölti vitán nem volt hajlandó kijelenteni, hogy el fogja ismerni a választás végeredményét, és azóta is folyton a választás elcsalásával gyanúsítgatja - minden bizonyíték nélkül - a demokratákat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahogy az lenni szokott

A kipróbált gazember vádaskodik

„A Des Moines-i Trump-hívő, Terri Rote retteg a választási csalástól.”. Amiben imádta tárgya vonatkozó fóbiája az elsődleges mozgatóerő. Miközben ezerrel hangoztatta, hogy elcsalják a választásokat, maga élt vissza a lehetőségekkel és kétszer szavazott, mint mondta „hírtelen felindulásból”.
Nekünk magyaroknak ebben már van gyakorlatunk, hisz a derék Fideszesek is hasonlóan gondolkodnak. Egyfelől mint közismert a 2002-es elcsalási kampányuk során nem zavarta őket, hogy ők voltak hatalmon és ők bonyolították le. Hasonlóan – bár kevésbé közismert – tény, hogy a sokat (főleg általuk) hangoztatott láncszavazásra az egyetlen példát is Fideszesek hajtották végre! =))
Zeta
Magyarország, nagyban.
Na, ezért szimpatizál Orbán ,Trump személyével.
Zsák a foltját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.