Bocsánatot kért a szegényektől elforduló keresztényekért Ferenc pápa, aki egész Európából érkezett hatezer rászorulóval találkozott a Vatikánban pénteken, közöttük több mint nyolcvan magyar zarándokkal.

A Szent Márton ünnepnapján a vatikáni audienciateremben tartott találkozón Ferenc pápa spanyol nyelven mondott rögtönzött beszédében kijelentette, bocsánatot kér a szegényektől elforduló keresztényekért. Hozzátette, a szegények nem rabszolgák és nem méltóság nélküli emberek.

A Budapestről, Szombathelyről és Kemenesfalváról érkezett magyar zarándokokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Katolikus Karitász kísérte a Vatikánba.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A fő geci és Anikóasszony hol van ilyenkor??? Jól tudnak aludni??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
A teheccséges, szintén saját lábon álló Mészáros "pénz-ügy-őr" nem tud megszólalni a zokogástól, azonban a sajnálaton kívül egyedbet nem tud tenni a csórókért, Nárcisz kutyusnak is kell enni adni.
telegdilaci
@kiscsillag66: Az kizárt dolog hogy a Pápa talál szegényeket Magyarországon,Réthváry megmondta,hogy nincsenek szegények,egyre jobban élünk,mármint ők! Oszt jó napot.
kiscsillag66
@telegdilaci: Látod, milyen rosszindulatú vagyok?
eugen4402
Esetleg, ha legközelebb találkozik Őszentsége a Főnökével, megemlíthetné neki ezt az ügyet. Mert valahogy nem csak az ebugatás nem hallatszik fel a Mennyországba, hanem a "szüzek siralma, özvegyek panasza" sem hallható ott fenn...
sokanvagyunk
@Jozefina: (16:19) Ők hat éve voltak ott audiencián és lám, bejött...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.