A rijekai finomító felújításának első fázisáról, a késleltetett kokszoló előkészítéséről, mérnöki és tervezői tevékenységéről (FEED) írt alá csütörtökön megállapodást az INA horvát olajipari vállalat és a spanyol Tecnicas Reunidas vállalat Rijekában - közölte az INA az MTI-vel. A közleményben idézik Áldott Zoltánt, az INA igazgatóságának elnökét, aki hangsúlyozta: a szerződés aláírása fontos lépés volt a fő projekt, a rijekai nehézfém feldolgozó üzem teljes megépítéséhez. A 3 milliárd kunás (valamivel több mint 120 milliárd forint) beruházás nemcsak az INA történelmének legnagyobb befektetése, hanem a valaha volt legnagyobb befektetés is Horvátországban - tette hozzá.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Namostakkor fideszes elvtársak. Egy egyszerű kérdés. Mi az összefüggés:
Már nem körözi az Interpol Hernádi Zsolt Mol-vezért. VS: Horvátország: Megállapodást kötött az INA a rijekai finomító felújításának első fázisáról.

A helyes megfejtők között 5 év letöltendőt sorsolunk ki.
Equus
lehet, h Iustitia kiles a kendője alól az EU-ban is... csak gondolom, nem biztos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.