A megválasztott amerikai elnök, Donald Trump ellenlábasai sokáig bíztak abban, hogy mégsem ő ül a Fehér Házba. Erre hétfőn mutatkozott az utolsó esély, amikor az elektorok összegyűltek, hogy ténylegesen is megválasszák a következő elnököt – írja a Buzzfeed.

Trump több mint kétmillióval szerzett kevesebb szavazatot a demokrata Hillary Clintonnál, ám az USA 538 elektorából 306 őt támogatta, a győzelemhez pedig csak 270 elektori szavazatra van szükség.

Mostmár kétség sem fér hozzá, hogy Trump lesz az elnök

A demokraták utolsó reménye lett volna, hogy 37 elektor megváltoztatja a szavazatát – ekkor patthelyzet állt volna elő.

Habár sokan szervezkedtek ennek érdekében, a hétfői szavazás végül mégsem hozott meglepetést: most már bizonyos, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Csak volt még néhány elektor, aki átszavazott Clintonnéra.
Ezzel az aljassággal a Clinton-maffia még próbálkozott.
verőce21
Látva USA-t és a libsiket, az embernek eszébe jutnak a választások előtti hetek történései.
Mikor mindenki azt kérte a Trumptól, hogy ahogy illik, majd elegánsan fogadja el a vereséget mert így kell egy igaz demokrata így tenne, neki is így kell.
Még a Clintonnéval való vitában is felhozta a nő.
Aztán Clintonné kapott ki, és az ő hívei nem képesek elfogadni a vereséget.
bakegya
@verőce21: KÍVÁNOK NEKED EGY NEM LIBERÁLIS ORVOST ,KELL NEKED AZ KELL .ÉS KELL!!!
verőce21
@bakegya: (08:41) A cikkhez nem tudsz hozzászólni mi? Az magas. Csak személyeskedésben próbálsz elterelni a témától?
Bringás
Na libsi szörnyecskék, lehet szűkölni!
silber13
@Bringás: Figyu csak te elmebeteg! Nem hinném,hogy a liberális gondolkodóknak szűkölni kellene! Neked és a hasonló elveket vallóknak annál inkább! Te és a hibbant seggnyalók komolyan gondoljátok, hogy a csúti mélynövésű, Machiavellisztizmust mindenek fölé helyező notórius hazudozó falusit komolyan foja venni az USA elnöke?:-))) A Machiavellizmus jellegzetességeit, torzult személyiségének ismérveit szakkönyvekben megtalálhatod, feltéve ha tudsz olvasni a pártbrossúrákon kívül.
Bringás
@silber13: Az ilyeneket gyűjteni fogjuk! Börtön, kőtörés és lesz megvilágosodás!
silber13
@Bringás: Kit akarsz gyűjteni te szerencsétlen munkásőr epigon? Netán a gazdidat, vagy magát Machiavellit?:-))Ez utóbbi begyűjtésére képes vagy., másra, gondolkozásra képtelen vagy agyilag! Tudod,jobban tennéd ha megfogadnád megboldogult Prohászka Ottokár legendás mondását: " Fékezzétek nyelveteket" Akkor esetleg emberszámba is vennének téged.
silber13
@Bringás: Szó se róla, már ugyancsak rád férne a fentebbi kaparmányodban felvázolt sekélyes ötletbetörésed megvósulása!:-))
Főlökött
@verőce21: Tudod miért volt így ? Nagyon nagy kampány-pénzek mozogtak és a dotálónak elvárásai is voltak, hatalomrakerülés esetén. Mivel nyomták a pénzt a semmire, hoppon maradtak, így viszont nehezen emészthető a vereség.
Azért mindkét oldalon ment az adok-kapok. A titkos adatokhoz való hozzáférés - kontra - erőszakoskodás. Azért érdekes az is, hogy kiderült a győzelem, a vádaskodó néni üzent ügyvédjével, ha Trump nem indít eljárást, akkor Ő sem. Most akkor mégsem volt erőszak :) ? Az azért tényleg durva - ha igaz, hogy a titkos jelentéseket - anyagokat, a háztartást vezető néni másolta és levelezett magasrangú vezetőkkel, Clinton esetében.
Jó, hogy így alakultak a dolgok, mert ha belegondolunk, nem a hölgy kénye-kedve szerint alakulnak a dolgok, mint a vereségét látva, még a végén háborút kezdeményez meggondolatlanul, felindultságának csillapítása céljából. Az viszont soha nem hozott jó eredményt - végkimenetelt számukra.
Szókrakész
Clintont, megérdemelt módon, ahová ténylegesen való, most húzták le a klotyón.
Hála istennek vége ennek a cirkusznak.
elnyomott
@Bringás: - no, diktátorseggnyalók, lehet örömködni!
verőce21
@Főlökött: (12:23) "...hogy a titkos jelentéseket - anyagokat, a háztartást vezető néni másolta és levelezett magasrangú vezetőkkel..."
és szabadidejében még kirobbantott egy-két helyi konfliktust is. :)
bakegya
Négy évig élvezhettem a valódi Amerika szabadságát-annyí elég is volt-de most vissza megyek és nagyítóval is átvizslatom,hogyan is mennek ott a dolgok?
Jozefina
Győzött putyin és vesztett a szabd választás!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.