Ismeretlen okból tűz ütött ki egy németországi menekültszálláson. A tűzben harminc ember megsérült, közülük egy súlyosan. A tűzoltók eloltották a tüzet, de az épület szinte teljesen kiégett.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Kezdetnek nem is rossz. Mondták hogy segítsünk. Hát vittem egy kanna benzint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@lópicigáspár: Ja, a mi városunkba is vannak " Migráncsok" vagy nyolcan le jöttek a boltba. nagy kiabálás ,.- bahbarah bahbara ala bahbara Nem telt el két perc két tucat rendőr, meg a környékbeli emberek kordon, ki az összes migráncs a boltból, ( mindent le tenni) Tűnés a szállásra egy szó nélkül, futó lépésbe.Meg lett nekik mondva. Még egy ilyen és egy szelet kenyeret nem kapnak mehetnek Merkel háza elé. levesért.Azóta, lábujj hegyen jönnek le, gyors , ez kell az kell és futás haza.
Eladott Ország
orientalista.hu/merkel-vendegei-vagyunk-nem-akarnak-dolgozni-a-migransok/
"Merkel vendégei vagyunk” – nem akarnak dolgozni a migránsok. Még a szállásukat sem teszik rendbe.
qxy
@Eladott Ország: Ja ez így van nálunk három hónapig lakhattak szállón, míg találtak neki munkát. Dolgozik és ki is baszták a szállóról mert keres annyit hogy meg tudjon élni Kurva szarba van, mert ő a fiatal borjú husit meg a pulyka mellet szereti. na egy állványozói fizetésből, ezt meg venni, igaz lehet de csak az első héten panaszkodik is de mindenki csak azt mondja .- ha nem tetszik mehet a picsába haza.
1magyar
@Eladott Ország: Majd bolondok lennének a saját szarukat takarítani mikor azért jöttek, hogy élősködjenek!?
Merkel meg fizetteti az unios állampolgárokkal. Hálából meg robbantanak, mert ahhoz értenek.
1magyar
@qxy: Én is a borjúhusit enném, csak hát az ára...
qxy
@1magyar: Tudod, én is szeretem. de úgy csinálom , ha haza megyek, keresek egy gazdát akinek van minden féle állata, lebeszélem vele mikor megyek haza , és megyek hozzá. Levágok egy kecskét, egy két birkát, borjút ki csontozom, konyha készre elkészítem és mehet a fagyasztóba Így egész évben van minden " Mi szem szájnak ingere. " mennyiből?? Fele annyi az ára ha így veszem. Igaz van vele munka de megéri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.