A veronai baleset miatt uniós protokollt szeretne Ujhelyi István. Többek között meg kellene mutatni a buszokon indulás előtt, hol vannak a poroltók és hogyan kell ablaktörő kalapácsot használni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Tán csak az a baj vele,hogy MSZP-s??? itt kezdeném.
És saját hazájábai igy Próféta nem
( sem ) lehet.Bizony az utazó embert addig nem érdekli, hol van a porraloltó és hogyan is működtethető amig nem ég semmi maradjunk ennyiben. A tűzóltó készülékek tipusait nem taglalnám mert nem csak porral óltó létezik és nem csak 6-kg-os.
Menekülési út biztositásához üvegtörő ( kalapács formátum) amig sima minden senkit nem érdekel,
amikor ököllel semmire nem megy sokadszorra már akár KÉSŐ lehet .
Itt van az hogy Mari nénit Pista bácsit nem érdekli,
NA ITT A GOND sajnálom . Nem véletlenül Kötelező tartozékai A KAMIONNAK A busznak meg sok sok más alkalmazásnak. Hajón, vizen levegőben. MIÉRT ördögtől való az ötlet mert MSZP-s?
Ezt a mentalitást kéne levetkőzni sürgőssen mert a szaktudás hozzáértés viszi a dolgokat előbbre meg az értelmes viták javaslatok.
Olvasni lehet főigazgatónő papirok nélkül a ( Mai téma ) minisztériumi felnőttoktatásban akkor lehetne gondolkodni is bőven hol és hová is tartunk???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.