A cél, hogy az emberek feszegessék a határokat. A világ egyik legjobb felsőoktatási intézménye, a Massachussets-i Egyetem (MIT), pontosabb az intézet egyik kutatóegysége pályázatot hirdetett szabályszegők számára. Negyedmillió dollár (vagyis mintegy 75 millió forint) ütheti a markát annak, aki a közjó érdekében sért meg valamilyen szabályt, vagy szembeszegül olyan normákkal, amelyek a társadalom egészére nézve károsak.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@eugen4402: derék magyar szokás a Brainpower Triangle-t félre magyarázni! Hogy mást ne említsek, mint a Bostoni egyetemként emlegetett TUFTs! Amiben az igazi poén, hogy az orvosi kara tényleg Bostonban van és világhírű a mentálhigiéné kutatások területén! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: egyébként is az az imádott Őfeneségéd privilégiuma! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...ja...ismét visszajutottunk Orbánhoz...nem kerülgetted sokáig...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ugye nem a TUFTs-ról értetted meg! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...dehogy...csak rád kell nézni...:)))
RonaGyuri
@Csizmás Kond: hát igen, világ életemben lenéztem a műveletlen paraszt-suttyókat, ez az egyed különösen a bögyömbe lett, mikor azt kezdte el terjeszteni, hogy ő konzervatív! =))
BALKÁN KOBRA
@Csizmás Kond: 07.04 Ezt csinálják a cigányok ügyvédei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.