Donald Trump amerikai elnök egy televíziós interjúban leszögezte: az Egyesült Államok nem vonul be Szíriába, a múlt heti légicsapás a gáztámadásra adott egyszeri válasz volt. Szerinte Putyin orosz elnök el gonosztevőt támogat, és ezzel árt a világnak. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludas Matyi
Es ki tamogatta Gaddafit, Husseint es a többi afriaki vagy arab allamok elnökeit akiket haboruval kellet az USA-nak vagy eltenni lab alol vagy le valasztattak ,mert a sajat embereiket ültettek be a kormanyszekbe. 1956-ban amikor a forradalmarok segitseget kertek az amerikai allamtol, akkor azt közöltek "nem szolhatunk bele, mert ez belügye Magyarorszagnak!" Akkor most miert is szolnak mas allamok belügyeibe ugy bele, hogy civil lakossagokat irtanak ki, hogy minden allamra ra tehessek a kezüket? Nincsen mocskosabb Level, mint a Politika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.