„Fehér lány vagy, disznóhúst zabálsz, ezért megerõszakolunk” – ezt üvöltötték a lánynak. A legfiatalabb erõszakoló egyA lehető legmagasabb büntetést, 30 év börtönt kapott az a fiatalember, aki három társával példátlanul kegyetlenül megkínzott és megerőszakolt egy 18 éves lányt Párizs egyik elővárosában. Pusztán azért, mert a lány francia volt.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, mar megint egy hiteles origos cikk... habony meg valahol Ibizan tomi magaba a feher port, es kozben rohog a markaba...
Monnyuk neki van igaza, mert mar megerett az agymosas gyumolcse...:o((( Nem dolgozott hiaba
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@F_Viktor: szóval hazudtál, nem tudod miféle nemzetiségek / szerzetek voltak, nem tudod, hogy franciák, bevándorolt franciák voltak-e vagy nem voltak franciák.

De azért kapásból lehazugoztad a cikkírót a migrácsozás miatt.
Yoda69
@Peller Anikó: Mondjuk a cikkiro vehette volna a faradsagot es belinkeli az ide vonatkozo elozmenyeket. Ne nekunk kelljen mar keresgelni a multban. Ha megnezel egy normalis netes media organumot, az tele van kapcsolodo linkekkel, kepekkel es utalasokkal.
Peller Anikó
@Yoda69: nalátod, ezzel maximálisan egyetértek, ja.
quadrocopter
Igeeeeen! És minden elkövető feltárta, hogy a magyar baloldalhoz tartoznak, Soros György volt a felbújtó, de Gyurcsány is látta őket Sorossal, Magyarországon is jártak, sorra tépkedték és írták át a hordaplakátokat, "Orbán hatalmas" kiáltásokkal!
F_Viktor
@Peller Anikó: Irod:
"szóval hazudtál, nem tudod miféle nemzetiségek / szerzetek voltak..."

Soha nem irtam, hogy tudom.
De nem veletlen, hogy a hir otthon csak a habony-mediaban jelent meg, ott is kemenyen felreerthetoen, mindenfele hivatkozas nelkul.
Ilyenkor bennem mindig felmerul a ketely, mert nagyon konnyu kiismerni a fityesz hazug kommunikaciojat.
F_Viktor
@Yoda69: Irod:
"Mondjuk a cikkiro vehette volna a faradsagot es belinkeli az ide vonatkozo elozmenyeket."

Nem veletlenul, nem hanyagsagbol felejtettek linket adni. Akkor nem lehetett volna ujra migrancsozni, nem lehetett volna a magyarokat ijesztgetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.