Gombos Edina ünnepel. Kubai menekültből zöldkártyás amerikai lett a műsorvezető és családja, akik ezek szerint nem tervezik már, hogy hazaköltöznek. Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt, a legnagyobb titokban költözött Amerikába Gombos Edina és családja. Kubai származású férjével, Alberto Costafredával még Edina munkahelyét, a TV2-t sem értesítették a jelentős változásról, s hivatalosan nem is kellett, hiszen a mű­sorvezető éppen szülési szabadságát töltötte második gyerme­kével, Matteóval. A szülési szabadság azóta is tart, viszont most már egyre biztosabb, hogy ennek lejártával sem jön haza a TV2-höz. Edina ritkán hallatott magáról, most viszont közösségi oldalán azt tudatta: igen nagy az öröm a családban, hiszen végre megszerezték az úgynevezett zöldkártyát, amivel nem kell attól rettegniük, hogy bármikor hazatoloncolhatják őket, mint az illegális bevándorlókat.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Itt rasszista az ország vezetése, tehát jogosan kért menedéket. Ezzel Amerika elismerte, hogy Gombos a Magyarországi diktatúra elől politikai okokból menekűlt el !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.