Az Eurobarometer adatai szerint az EU tagállamai közül a kelet-európai országok ellenzik leginkább a fajkeveredést. A kutatás azt követően készült, hogy a német kormány több mint egymillió migránst engedett be az országba, a pénzügyminiszter szerint a fajkeveredés előmozdítása céljából. Az Európai Unió tagállamai közt leginkább Szlovákia és a Cseh Köztársaság, azt követően pedig Magyarország, Románia és a balti országok lakossága ellenzi a fajkeveredést – derült ki a Hospodárské Noviny szlovák napilap keddi beszámolójából. A szlovák lap az Eurobarometer 2015 októberében készült kutatására hivatkozik, amely hivatalos adatokat szolgáltatott arra, hogy az Európai Unió keleti tagállamaiban a lakosság többsége elutasítja a más rasszbéli hovatartozású személyekkel közös családalapítást. A fekete és ázsiai személyekkel keveredésre vonatkozó kérdések eredményeként kiderült, hogy a kelet-európai országok lakosságának elsöprő többsége nemkívánatosnak tartja a fajkeveredést. Szlovákiában...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Miért ők fajtiszták? Nevetséges :D A kelet-európai népektől kevertebb nincsen a bolygón.
quadrocopter
"A kutatás azt követően készült (2015 október), hogy Angela Merkel német kancellár meghirdette a “befogadás politikáját”, melynek eredményeként egy év alatt több mint egymillió közel-keleti és afrikai migránst engedtek Németországba."

A "befogadás politikája" nem azonos a "fajkeveredés" politikájával, ugyanis sehol nem kötelező a menekültek beházasítása a befogadó nemzet tajaival!

Amúgy a "migráns" megfogalmazás máris jelzi az 2015-ös(!) felmérés célját!
Ez sem jött be!
solidedge
Magyarországon kb. 13 nemzet fiai fajkeverednek. Már Etelközből is fajkeveredve jöttünk be. El lehet utasítani, de az előzőek függvényében kissé nevetséges.
Nessy
Azt hiszem még lámpással sem lehetne egy "fajtiszta" románt, magyart, horvátot, szlovákot,csehet, egyéb kelet európait találni!
Egyébként a homo sapiens már kialakulása előtt keveredett. Többek közt meg találták a bizonyítékot, hogy a neandervölgyi és a cro magnoni őseink is keveredtek!
Jó, lehet hogy van pár beltenyészeti politikusunk, el is hülyültek annak rendje - módja szerint!
peterkelemen
Ha csak a magyar fajt vesszük az eleve nem fajtiszta hanem többszörösen kevert korcs nép. Még Orbán is azt mondta, hogy félázsiai származék, amiben van igazság, de kétlem, hogy az ázsiai vonalból a jót örökölték volna, mert ha azt örökölték volna, akkor ma sokkal előrébb tartanánk.
1magyar
Nagyon nehéz és sok - sok kínnal, vérrel jár és hosszú évszázadokig tart. De az emberi életek elég rövidek ehhez, hogy ne akarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.