Óriási rendőrségi készültség van Stockholm belvárosának forgalmas részén, a Medborgarplatsen téren, mert megkéseltek egy rendőrt - írja a Local információi... Óriási rendőrségi készültség van Stockholm belvárosának forgalmas részén, a Medborgarplatsen téren, mert megkéseltek egy rendőrt - írja a Local információi alapján az index. A rendőrt a város legnagyobb terén szúrták nyakon, de túlélte a támadást, amiről azt feltételezik, hogy gyilkossági kísérlet volt. A támadó délelőtt 10:30 körül a rendőr háta mögé lopózott, és hirtelen belevágta a kést. A szemtanúk szerint 30 év körüli, férfi támadót azóta elkapták, és letartóztatták. A rendőrség azt megerősítette, hogy megsérült egy rendőr egy támadásban ezen a helyszínen, de további részleteket nem közöltek. "Egyelőre nem tudjuk, pontosan mi történhetett" - közölte a rendőrség. A támadás helyszíne már nyugodt, folynak a kihallgatások. A rendőrség gyilkossági kísérlet miatt indított eljárást.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
talán ha kevesebbet tapsikoltatok volna nagy boldogságban mikor a derék palesztin elvtársaitok késsel rontottak békés polgárokra, vagy legalább nem mocskoltátok volna az őket lelövőket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.