A 18 éves Taylor James Dusent öt év börtönre ítélte a bíróság, miután bűnösnek találták egyebek mellett abban a vádpontban, amely szerint szexelt egy 13 év alatti lánnyal – írja a metro.co.uk.

Dusen és a barátai 2019-ban találkozott a 12 éves lánnyal, akit többször megtámadott a lakásán.

A lány anyja azután szerzett tudomást az erőszakról, miután elolvasta a naplóját. Ezután tett feljelentést a rendőrségen.

A büntetlen előéletű Dusent júliusban tartóztatták le azzal, hogy 100 ezer dollár óvadék ellenében lehet csak szabadlábra helyezni.

(metro.co.uk)

Címlapkép: Muskegon County seriff hivatala

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Akkor most még nincs semmi teendő azon kívül, hogy a lánykát karateiskolába kell járatni hiszen csak 2 év múlva fogják a kiscsajszit megdugni.
Equus1
"Dusen és a barátai 2019-ban találkozott a 12 éves lánnyal, akit többször megtámadott a lakásán."... én hülye meg azt hittem, h Nostradamus baromságokat írt. És még az időutazásban sem hittem. De az újságírók szakszerűségében mindig is hittem... idáig.
papa.49
Firkász, firkász )))))))))))))))))))))))))))))))))
Equus1
rettenetes dologról van tudomásom: pár évvel ezelőtt egy 14 éves fiúgyerek dugott egy 12 éves lánygyerekkel. Az aktus a fiúgyerek miatt igen rövid ideig tartott, de később többször ismételték. Aztán a kapcsolat 2-3 év múlva megszakadt. Fiúgyerek szép emlékei közé tartozik: kevesebbet maszturbált, és ha mégis, akkor volt mire gondolnia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.