Keménységre buzdítják az összes országot, tegyék világossá, hogy tűrhetetlen amit Varsóban és Budapesten csinálnak. Az amerikai központú Carnegie Endowment Institute for Peace a világ egyik legbefolyásosabb külpolitikai kutatóintézete, 1910 óta igyekszik befolyásolni az USA külpolitikáját, és azóta nyílt már központja Moszkvában, Bejrútban, Pekingben, Új Delhiben és Brüsszelben is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@justhpeter: Azért kellett "szállodáztatni ,mert a libsi nyomorultak így is hörögtek.../meg kellett orbán játszmájához,hogy tapasztalja meg az egyszerű ember mit is jelentenek a migránsok...,nem olyan rózsaszín köd,mint zsohárék állítják!!/ Ha rajtam múlt volna,egy migráns sincs a Keletinél,de az országban sem...
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: ÓÓÓÓÓÓÓÓ...nem tudsz válaszolni igaz???Ez a ti bajotok,agyhalottak vagytok,megindokolni nem tudjátok...rögtön előhúzzátok a náci mantrát,meg a rasszistázást!!!
Sehol nem hallottam még libsi seggfejtől hogy miért jó nekünk ez az áradat...
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: te retardált barom te beszélsz agyhalálról aki európa egyik vezetője, és annak az országnak a hamarosan újra kancellárja, akik pénze nélkül már rég éhen-döglöttünk volna, s az imádott dagadt törpéd pénzért szophatna Putyinnak, nem élvezetből, neked van bőr a pofádon banyázni???
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Kussoljál féreg...nyald fényesre az arabok valagát...utálom orbánt mint a szart...mellesleg a kérdésre megint nem feleltél te szellemi toprongy!!!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: ha nehezedre esik is próbálj meg viselkedni! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Szóval libsik..ti szapulhatjátok a másikat..." te retardált barom" /idézet tőled/ ha titeket ergyáznak nem tudjátok elviselni mi???De a kérdésre még mindig nem feleltél gyengeelméjű!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.