Az Egyesült Királyságban nagyobb nézettséget érnek el az internetre feltöltött iszlamista anyagok, mint egész Európában együttvéve. Az Egyesült Királyságban nagyobb nézettséget érnek el az internetre feltöltött iszlamista anyagok, mint egész Európában együttvéve. A Policy Exchange brit think-tank által frissen közzé tett tanulmány adatai szerint világ szinten is jelentősnek mondható a Nagy-Britanniában jelentkező érdeklődés a szélsőséges iszlamista tartalmak iránt. Törökország, az Egyesült Államok, Szaúd-Arábia és Irak után a szigetországban látogatják a legtöbben az ilyen weblapokat. Az aggasztó adatokat nyilvánosságra hozó agytröszt kutatói azt javasolják a londoni kormánynak, hogy hozzon törvényeket a terrorizmust magasztaló online tartalmak fogyasztói ellen. A tanulmány előszavában David Petraeus, az Egyesült Államok korábbi vezérkari főnöke is amellett tört pajzsot, hogy szigorúan fel kell lépni a jelenséggel szemben. A szakértők szerint a pedofil tartalmak kapcsán már...

Forrás: polgarportal.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@durbincs: Marha vagy, csicska!

"Törökország, az Egyesült Államok, Szaúd-Arábia és Irak után a szigetországban látogatják a legtöbben az ilyen weblapokat."

Naná, ott ahol több van belőlük! Mi a hír?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.