I. Ferenc pápa egy menekülttel szelfizett.

Nézze csak, mit tett a római katolikus egyház feje?

Ferenc pápával fényképezkedik egy migráns a bolognai bevándorló központban 2017. október 1-jén. (MTI/EPA pool/Tony Gentile)

(MTI)

Címlapkép: Youtube

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscsillag66
Látom lelki szemeimmel, amikor a mi vezetőnk így szelfizik egy menekülttel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Semmivel sem tűnik ki a többi majom közül!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Azt tudod e, hogy a "modern ember" Afrikából ered?
Tudom, ez tudományos eredmény, ergo a politika nyugodtan felülírhatja!
Pálinkás Pál
@Nessy: Nem jól tudod...mert az még nem a modern ember volt ,hanem az elődje...És te tudod azt hogy az elmúlt párszáz évben minden kórság ,fertőzés Afrikából eredt??? mert ezen időszakból az emberiséget előrevivő dolgot nem mondasz!!!Vagy ha igen,várom a "hosszú" listádat!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Ez így igaz! Sem atombombát, sem hidrogén bombát, sem gázkamrát, sem egyéb ilyen "praktikus dolgot" nem találtak fel! Sőt az inkvizició sem az ő találmányuk.
A "modern ember" ember elméletet nem rég publikálták a tudósok, kitolva az értelmes ember megjelenését jó pár ezer évvel.
persze, végig gondolva, amikor az európai vandálok szétverték a görög - római kultúrát, birodalmat, az sem volt babazsúr. Az inga is hol erre, hol arra leng ki.
Pálinkás Pál
@Nessy: Nem látom az emberiséget előrevivő dolgok listáját!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy nincs ilyen lista az elmúlt időszakról, de azért a "majom" kissé erős megfogalmazás!
Azért a "majmok"által bányászott természeti kincsekre igényt tartunk!
kiscsillag66
Látom lelki szemeimmel, amikor a mi vezetőnk így szelfizik egy menekülttel!
Pálinkás Pál
@Nessy: aha...értelek...és valóban..elnézést a majmoktól!!!Nos...a bányászatról csak annyit,bár ez megint rasszistának hangzik,fehér ember nélkül még mindig csak ásobottal turkálnának,erre legjobb példa amikor felfedeznek valalmi új törzset...
justhpeter
@kiscsillag66: A lelki szemeidet most vidd el a szemorvoshoz, mert a mi "vezetőnk" nem ismeri azt a szót, hogy migráns. Amikor meghallja ezt a szót, azt az akkor reá telepedő rángásokkal azonosítja.
Köb Jani
Ferenc pápa a Vatikán területére várja a keresztények legyilkolóit.
peterkelemen
Miközben Orbán fasiszta rendszere gyűlöletre és erőszakra uszít sőt maga a vezér helyesli például az Őcsényben történteket. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
Köb Jani
@peterkelemen: Te is ebben a fasiszta rendszerben, gyűlölködő személy vagy, mert aki helyesli az Őcsényben történteket. azt v azokat szégyennek gyalázatosnak minősíted. Na ugye.
kszlivia
Öcsényben lelkigyakorlatot tartottak az igaz keresztények. Szegény gyerekeken töltötték ki primitiv tudatlanságukból fakadó dühüket. Ezek lennénk mi magyarok? Orbán helyeselt, de pénzért már 17 000 migránst engedett be. Az u.n. egyházi méltóságok sem tagadták meg farizeus magukat. Szégyen.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika! A "fehér ember" részben a sajátjai, részben pedig más rasszok rabszolgamunkájából és területének kincseiből gazdagodott és szerzett tudományos érdemeket, melyeket aztán magasabb minőségi technikai/technológiai fokon, ugyancsak kifosztásra használt fel!
Mentsd el magadnak!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Mert csak a fehér ember volt rabszolgatartó,igaz??? Na ne röhögtess!!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: ezt még azért ideszúrom neked..ne azt mondd hogy a levegőbe beszélek!!
hu.wikipedia.org/wiki/Rabszolgas%C3%A1g
kiscsillag66
@justhpeter: Állandóan rángatózik, mintha marionett-figura lenne.
justhpeter
@kszlivia: Pontosan ez történt. És ha felérnék ésszel nem lennének még büszkék is rá. De hát a pénzimádó és pénz-vezérelt kormányhoz és egyházhoz nem jut el sem az emberség sem az irgalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.