Mindeközben - Ferenc pápa október elsején a bolognai bevándorló központba látogatott, ahol sokan szelfiztek vele. Ferenc pápa menekültválsággal kapcsolatos álláspontja, hogy bővíteni kellene a legális és biztonságos migrációs útvonalakat. A pápának több ötlete (TERVE!) is van, ezekről itt számoltunk be bővebben.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Equus1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
érdemes megnézni ezeket a kétségbeesett "menekülteket", ékszereiket, mobiljaikat.
Megérné összevetni a kilakoltatott magyar családok arcán ülő elégedettséggel.
Equus1
@justhpeter: vhogy ez lett a képzettársításom...
"... Hányszor támadt tenfiad
Szép hazám, kebledre,
S lettél magzatod miatt
Magzatod hamvvedre!
Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette."
Pálinkás Pál
@justhpeter: Nem biza,mert kb annyi közük van a menekültekhez mint nekem az amerikai elnökválasztáshoz...koszos migráns mind...minimum visszatoloncolni őket,és a következő próbálkozásnál 7,62!!!
karma1
@Equus1: Hat en a fotozkodo sracon csak egy ezustnek tuno fulbevalot megf egy vekony lancot latok, es ugy tunik, hogy mindenkinek a legolcsobb Samsung teloja van, amit talan Noe papatol szerezhettek be... A fekete srac nem tul boldog, inkabb nagyon szomoru...:o(((

A kilakoltatott szerencsetlen magyar csaladok orbannak es a politikajanak, na meg az MNB-s eltolcsinak "koszonhetik" a nyomorukat, mig a menekulteket egy eppen arrafele folyo amerikaiak es oroszok altal penzelt haborunak koszonhetik - szerintem.
Termeszetesen ez az en velemenyem, de tedd a tudodre a kezed, ha Rad bombak hullananak, vagy eppen tankokkal uldoznenek ki a hazadbol, akkor mit kapnal fol eloszor, amivel menekulnel?
Talalt, nyert, sullyedt... Mobiltelo, bankkartya, keszpenz, ivoviz es egy pokroc, meg egy doboz gyufa...
Azert ezek az emberek valahol eltek eddig, valamit dolgoztak, volt eletuk, penzuk, otthonuk, - mara az maradt, ami rajtuk van - meg naluk...
Azert megneznek egy olyan "menekultet", aki roganeknak fizetett 300 ezret... Igaz, az erosen tartozkodna attol, hogy nyilvanos kep keszuljon rola...
Sámannus
index.hu/kultur/media/2017/10/01/hirtv_erdo_peter_ocseny_egyhaz/
Az öreg úgy gondolja, ahogyan ő beült a pápai székbe, mindenki követheti, és felállnak az európai polgárok. Üljetek be testvérek a készbe, lakjátok le ezt a földrészt is. Majd megleszünk mi is valahogy.
justhpeter
@Pálinkás Pál: Még négy orbáni év és nem marad itthon senki csak a nyugdíjasok, a rokkantak és a közmunkások. No akkor ki fogja megkeresni azt, amit most simán ellopnak ? Mert a környező magyarság maximum csak szavaz erre a csürhére, de dolgozni az is nyugatra igyekszik.
Pálinkás Pál
@justhpeter: És ennek most mi köze van a cikkhez,és az észrevételemhez??
Equus1
@karma1: "ha Rad bombak hullananak, vagy eppen tankokkal uldoznenek ki a hazadbol, akkor mit kapnal fol eloszor," -annak a féregnek a fegyverét, aki rám vadászott, de elvágtam a torkát, aztán lássuk, ki megy többre!
karma1
@Equus1: Azt kivanom, hogy sose kerulj ilyen helyzetbe...:o))) De Te biztosan megcsinalnad, ezt elhiszem...:o)
Equus1
@karma1: nem keresem ezt a helyzetet, de nem futnék el előle. Mindegy hogyan, de pár szolgát vinnék magammal a másik világra! Amir szükségem van, mára már megkeresem magamnak. Tartom magam a belém sulykolt alapelvekhez: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribiuere.
Nessy
@Equus1: Minden elismerésem! De azért a háztetőkről lövöldöző katonákat nehezen tudtam volna "hatástalanítani" 3 évesen, meg a nagymamámnak is nehéz lett volna! A család férfi tagjai a fronton, édesanyám a Jánosban, illetve a Sziklakórházban beteget gyógyított.
Amikor leégett a ház fejünk fölül valamit sikerült megmenteni, azt aztán elmosta az árvíz Csillaghegyen. Ezért nem akarok véleményt nyílvánítani, mert kicsit más aspektusból látom a kibombázottak helyzetét.
karma1
@Equus1: Igazad van, ferfi vagy, aki nem hatral meg a sajat arnyekatol - ez valoban tiszteletre melto. En sajnos csak a masik oldalrol lathatnam a helyzetet: no vagyok, akinek az elso a ferje es a gyereke. oertuk en is tudnek olni, ez egeszen biztos. DE: mar a haboruk senm tisztessegesek, mivel nem a megszokott strategiak szerint vivjak, nem katona- katona ellen, hanem egy orszag katonaja tulerovel letarolja egy masik orszag katonait es / vagy civiljeit.Nem adnak menekulesi lehetoseget, sem modot arra, hogy legalabb a megtamadott civilek, el tudjanak menekulni.
Lehet, hogyha peldaul a hulyegyerek haju oriascsecsemo idegessegeben veletlenul ratenyerel a piros gombra, akkor Te is, en is szepen almunkban kinyiffanunk, anelkul, hogy tudnank, mitol halunk meg. mert ez is benne van a pakliban...:o(((
Equus1
@karma1: É-Korea v. valamelyik idióta 70 éve benne van a pakliban, de van más is benne: 100 év alatt 3x-sra nőtt az éhes szájak tömege. A fehér ember okos találmányai miatt csökkent a csecsemőhalandóság és a járványveszély is. Ezzel együtt nem változott a genetikai kódja a szaporább népfajtáknak. Utóbbiak a munkát nem, a tanulást sem, de a jólétet szeretik. Ezekhez nincs piros gomb. Ezek jönnek, nőnek, szaporodnak és a fehér ember javait akarják, anélkül, h bármit is tennének az érdekében.
Hát ez nagy baj. Nagyon nagy baj. És azzal nem segítünk rajta, h pátyolgatjuk a túlszaporodott élősködőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.