Ha Magyarországot és Lengyelországot az európai értékek miatt bírálják, akkor Spanyolországot is el kellene ítélni, mondta a cseh elnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ennek sem kell kölcsönt kérnie ha baromságokat akar mondani! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/v%C3%A9res.jpg
Olyan nap ez Spanyolország történetében, mely Franko tábornok diktatúrája óta nem volt.
Mondjon bármit a kormányon lévő párt, erre a rendőri agresszióra semmilyen magyarázat nem
létezik és nem is létezhet. Ahol nagymamák és nagypapák betört, vérző fejjel kell, hogy
hazatérjenek, csak azért, mert szavazni szerettek volna, az sehol, semmilyen európai országban nem megengedhető. Egy ország, mely az elmúlt évtizedekben összetartásáról, egymás iránti tiszteletéről tett tanúbizonyságot, a mai napon mindent félresöpörve az emberek jogait tiporta sárba. A katalán rendőrség – a madridi utasítás ellenére – megtagadta, hogy fellépjen a katalán szavazók ellen. Ezt a tényt a spanyol rendőrség nem vette jó néven és twitter üzenetekben próbálják meg alázni kollégáikat. Ettől borzasztóbb dolog nem is történhet egy nemzettel, mint amikor saját polgárai ellen fordul. Tegye azt parancsra, vagy önként. Történelmük során nem először és talán nem is utoljára történt hasonló eset, mégis minden alkalommal borzasztó ilyet látni. Borzasztó azt látni, hogy békés civileket az ő védelmükre felesküdött rendőrség ver agyba főbe.
twitter.com/_/status/914471829573685248
Eladott Ország
Európa hallgat, hiszen darázsfészek az, ami most Spanyolországban megbolydult. Veszélyes
darázsfészek. Ahogy a Szovjetunió felbomlása, úgy ez is egyfajta láncreakciót indíthat el. A
Fidesz egyik szócsöve már le is csapott a párhuzamra és Erdély elszakadását vetítette a szittya pusztába. Kétségem sincs, hogy a magyar kormány – mint minden mást – ezt is megpróbálja a saját hasznára fordítani. Csak éppen fordítva ülnek a lovon. Ez nem szokatlan, hiszen mindig is ezt tették. Ellenzékben szabotálták a munkát, nem vettek részt a parlamenti üléseken, nem szavaztak. Kordont bontottak, de közben gondosan vigyáztak arra, hogy ellehetetlenítsék a kormányzat működését.
Eladott Ország
nepszava.us/sokkolta-a-vilagot-a-katalan-nepszavazas-elleni-rendori-brutalitas/
Ki gondolta volna, hogy Spanyolországból a maihoz hasonló felvételek érkezhetnek a 21. században? A demokrácia folyamatos ápolást és karbantartást igényel: úgy tűnik, a spanyolokra is ráfér egy alapos tatarozás. A szavazás egyébként este nyolc órakor ért véget, és az nem valószínű, hogy Katalónia függetlenségét bármelyik uniós tagállam elismerné, akármi legyen a referendum végeredménye. Az ott alkalmazott rendőri erőszak képei azonban biztosan nem a spanyol kormány malmára fogják hajtani a vizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok