Az európai országok közül Belgiumban a legtöbb az egy főre jutó dzsihadisták száma. Egyre nagyobb a pánik a nyugat-európai országokban, hiszen az Iszlám Állam sorozatos területvesztései miatt sokan gondolják úgy, hogy a terroristák visszautaznak Európába. A belga hatóságok azonban saját költségükön új programba kezdenek és Belgiumba utaztatják azokat a gyerekeket, akiket a szüleik vittek magukkal az Iszlám Államhoz. A legfiatalabbaknak is odaadták az AK47-est. A becsült adatok szerint körülbelül ötszáz belga állampolgár harcol a terrorszervezet soraiban. Korábban a Vice News készített interjút az egyik olyan harcossal, aki Belgiumból ment az Iszlám Állam területére harcolni. A férfi bemutatta a videóban a fiát is, akit most vissza akar vinni Belgiumba a kormányzat. A videón látni egy Abdullah al-Belgian nevű ISIS-terroristát, aki a fiával beszélget a kamerák előtt arról, hogy ők már nem is belgák, hanem az Iszlám Állam állampolgárai. A fiú elmondja azt is, hogy már nem akar...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Olyan nagy a pánik nyugat-európai országokban kedves rettegő orbán seggnyaló durbincs, hogy a magyarok is odamenekülnek ki és köszönik szépen jól vannak. Na húzzál innen a hülyeségeiddel együtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@durbincs: Te barom...kb. havonta megfordulok Antwerpenben..Menjél haza a Duna-deltába,,rettegni te hatökör.
Clavigo
@durbincs: Agyalágyult,,,,meglepődnél, ha megtudnád, hogy mivel foglalkoztam,,,és hány KONTINENSEN fordultam meg...Bár az utóbbi 10 évben tényleg csak az EU-t járom.. Te meg bekaphatod,,lápi móc.
hetöndöe
@durbincs: Szare lehet neked állandóan remegő szájjal rettegtető cikkeket keresgélni.:-)Ezen kívül szoktál mást is csinálni?:-)
quadrocopter
@durbincs: Ne jópofizz vakarcs, nem megy ez neked! Sötét primkó gyökér!Buta vagy te egyszerű!
hetöndöe
@durbincs: „Te ba_d szájba a ge_i proli kurva anyádat, aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves proli!” ( Bayer Kurvaanyád Zsolt)

Érezd magad megtisztelve Zsoci szavaitól!:-)
peterkelemen
888 = Orbán egyik szócsöve. Hazugságok tömkelege.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.