A bevándorláspolitikát és a migránskérdést tette a választási kampány középpontjába a vasárnapi ausztriai előrehozott parlamenti válas ... Az Osztrák Néppárt (ÖVP) győzni szeretne a vasárnapi előrehozott választáson, és azt követően pozitív változások felé kívánja vezetni Ausztriát - jelentette ki a voksolás előestéjén a kancellári posztra esélyesnek tartott Sebastian Kurz, az ÖVP elnöke. Fotó: AFP A jelenlegi külügyminiszter pártjának "turnébuszában" nyilatkozott az oe24 televíziónak, kampányzáró körútján. Leszögezte, hogy abban reménykednek, a szavazók támogatása révén megnyerhetik a választást, és elindíthatják azokat a reformokat, amelyeket szükségesnek látnak. Előrejelzések szerint valóban az ÖVP a legesélyesebb arra, hogy megnyerje a választást. A voksolás nagy kérdése inkább az, hogy kivel tud majd koalícióra lépni a néppárt, amely már korábban értésre adta, hogy az eddigi nagykoalíciót nem kívánja folytatni az Osztrák Szociáldemokrata Párttal (SPÖ). A prognózisok...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
Megy a rinyálás, mert a fősodratú hazudozók írásaival ellentétben az Osztrákoknak sem kellenek a sáskák. Elég volt a többletjogok követeléséből, az erőszakból és a mecsetek kiköveteléséből. Európa keresztény. Akinek nem tetszik, hazatakarodhat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.