Érthetetlen, ha ezek után bárki is úgy véli, túl nagy port vert fel a Weinstein-ügy a világban. Harvey Weinsten olyan gyorsan és olyan tökéletesen megsemmisült, hogy az mesébe illő. A hollywoodi producer napok alatt elveszítette az egész életét, miután kiderült, hogy szexuálisan zaklatott számos nőt, főleg színészeket. Weinsteint kirakták cégéből és a filmakadémiából, felesége otthagyta, a francia Becsületrendet visszavonják tőle. Százszázalékos bukás. A hatóságok vizsgálják majd azokat az évekkel ezelőtti eseteket, amelyek most napvilágra kerülnek. A producer korábban már több áldozatával megegyezett peren kívül hasonló vádak miatt. Viselkedése állítólag nyílt titok volt Hollywoodban. Weinstein bocsánatot kért, és minden jel arra mutat, hogy a botrány vízválasztó lehet Hollywood történetében. De azért ne legyünk naivak, maradt még elég nagy hatalmú producer és kiszolgáltatott színész.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mesélje maga is

A képmutatás csimborasszója; közismert tények kapnak új értelmezést

Érthetetlenül nagy port vert fel a Weinstein-ügy a világban. Pontosítok ragályos vírusként terjed a mozgalom a világban, ahol egy olyan dologra csodálkozunk rá – ráadásul kiszínezve és egy olyan szakma berkeiből – amire még egy közkeletű fogalom, a szerposztó dívány is belement a köztudatba.
A jelenség persze ismerős, legalább is nekünk magyaroknak. Az élcsapat gyakorta kiemelt káderei magyarázták el, mit magyarázták, egyenesen hősi regéket mesélte róla, hogy szegényeknek kötelező volt a párt szolgálata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.