A spekuláns jegyzetet írt az Élet és Irodalom nevezetű hetilapba, amelyben többek között ezt írja: „A jövő nem az úszítóké (sic!): a gyűlölet nem közösséget, csak megkeseredett, egymásban is ellenséget látó, önmagukkal is békétlen embereket teremt. A gyűlölet szítása pedig veszélyes fegyver: egy idő után a gyűlölet mindig a gyűlöletkeltők ellen fordul. Gyűlöletből nem a jövő, csak hazug múlt építhető.” Valóban szép gondolatok. Érdemes lenne megfontolnia például az általa támogatott a Trump-ellenes hisztériázóknak, a tavasszal az Orbán-kormány ellen tüntetők csoportjának, Simicska Lajosnak, a magyar balliberális média jó néhány képviselőjének, vagy az oldalaikon kommentelők seregének. Soros György nagy igazságot mondott

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@division: Nem hinném,hogy ez a durbincs épeszű lenne, viszont süt belőle a gyűlölködés, és a z elmebetegekre jellemző piszkatúra özön! Megfigyelheted, egy érelmes hozzászólása nincs swmmilyen témához, csak a mások pocskondiázása! Nem fura?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@silber13: Hagyd, nem volt gyerekkora, vagy még most éli csak. Azért köszönöm a hozzáállásodat.
division
@quadrocopter: Rövidesen én foglak összetörni, nem vagy te teljesen tisztában azzal kivel kezdtél ki. Rövidesen megtudod.
silber13
@division: A hozzáállás természetes...
Eladott Ország
@division: És te hol végeztél, a fideltas akadémián, húgyagyú. Hofi is megmondta , ha nyomást érzel a fejeden, nem biztos, hogy a sapka szorít. A hetedik éve tartó ámokfutással az a baj, hogy zárt körben, tömjénfüstbe burkolózva el lehet mondani akárhányszor, hogy az ország egy merő sikertörténet, és hogy a siker nem szorul magyarázatra, mindenféle mikrofonoktól el lehet sütni az 5% fölötti gazdasági növekedés megvédését, a helyzeten nem változtat. Egy olyan országban, ahol kormányzás helyett plakátokon, és az einstandolt médián keresztül kommunikálnak, ahol a gazdaságpolitika ekvivalens a korrupcióval, ahol a félkegyelmű isten barma gázszerelő harsányan beleröhögi a kamerába, hogy ő a kemény munkája révén lett csilliárdos, és semmi nem történik, ott egyetlen lehetőség maradt. Megvárni, ameddig az agyakra már nem hat a propaganda, ameddig a saját gyomor korgása felülírja a szomszéd gyomrának korgása iránti abszolút érdektelenséget. A helyzet az, hogy a csillapíthatatlan étvágyú udvartartás felzabált mindent néhány év alatt, de lássuk be, a korábbi és mindenkori kormányok sem erőltették meg magukat, hogy jobbra forduljon a magyar sors. Minél nagyobb az étvágy a vályú mellett, annál nagyobb a pusztulás mindenhol máshol. Nincs versenyképesség, nincs fejlődés, nincs felzárkózás. Csak a gatyából kilógó segg és az önámítás. Nem jó, nem biztató, nem rossz, katasztrofális. Darwinnak újra kellene írnia evolúcióelméletét, ha látná a magyar antilop évek alatt lefutó evolúcióját. Már van lölölop, viktorlop, eltolcsilop, röviden maffialop is. Következik: ismétlop
Aki Én
@Shikari: Mindig mulatságos, ha egy magát tájékozottnak tartó, érthetetlenül nagy önbizalommal megáldott alak előjön a libsizéssel, mint mindent vivő aduval. Az a baj, hogy nektek a libsi valami szitokszó, amit minden kritikusra rámondtok, holott a jelentését sem ismeritek. Az a tény, hogy ma az ország háromnegyede kritikus, egy kicsit sem zökkent ki titeket.
Azt gondoljátok, hogy amiről beszéltek az úgy van, ami nektek nem tetszik, az pedig egyszerűen nincs.
Holott papírunk van róla, hogy a kormánypártiak alul művelt, tájékozatlan emberek. Nem én mondom, hanem minden felmérés.
Aki Én
@Shikari: ...hú de qrva buta vagy baszki. Előbb tedd tisztába saját magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.