A szociáldemokrata Birgit Sippel sokszor megszólalt menekülttémában, most elmondaná, miért látja másként a dolgokat, mint a magyar kormány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Kérdezném, hogy a fizetése felét levonatja majd rájuk és a lakásméretéből is a felét odaadja a kvótázottaknak? Mert ha nem a saját "farkával" veri a csalánt akkor kérdezze meg a népétől, hogy el akarják-e tartani a migriket a saját zsebükre.
Aki Én
@1magyar: Ja, nálunk is meg kéne kérdezni a hatalmat, hogy kitől kértek engedélyt a százmilliárdokat felemésztő propagandára.
HA ezeket a pénzeket oda tették volna, ahová kellene, akkor most több szimpatizánsuk lenne, mint amit a hazug kampányok hoztak.
Ti már tényleg bele vakultatok és bele őrültetek a migráns témába.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Hozzászólásodnak mi köze a cikkhez???Nemigen hallottam hogy a libsik megkérdeztek volna bárkit is hogy akarjuk-e az afrikai hordalékot!!! Majd akkor beszéljetek kötelező kvótáról,ha megszavaztattátok az európai lakosságot,és a többség rábólintott!!Persze ti is tudjátok hogy csúnya bukás lenne a vége...nos,akkor miben is különbözik a hozzáállásotok a népszavazáshoz a csúti korcsétól??
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ha ekkora elánnal mondod a magadét, akkor nem ártana előbb megérteni, mit mond a másik. Akkor nem lenne ennyi felesleges kérdésed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.