Egy 21 éves gambiai migráns december 22-én mászott fel a Duca D’Aosta téren álló, Milánó városa által állított fenyőre. A csodaszépen feldíszített, kivilágított fa Milánó központi pályaudvara előtt lett kiállítva, a 21 éves gambiai bevándorló megpróbálta levenni a fa tetejét díszítő keresztet – írja olasz forrásokra hivatkozva a 888.hu. A migránst végül a hatóság erélyes fellépése állította meg, a rendőrök leszedték a fáról, majd bevitték a rendőrségre – írja az ansa.it olasz internetes hírportál lombárdiai kiadása. Amikor a rendőrök kikérdezték, hogy miért mászott a fára, csak annyit tudott mondani, hogy „a fa nem jó” és a keresztre mutogatott. A hatóság a kitoloncolás mellett döntött, ám amikor a bevándorlási hivatal azonosította a férfit, kiderült, hogy már letelepedési engedélyt kapott Brindisi megyében. Ekkor vissza akarták küldeni oda, azonban a migráns furcsán kezdett viselkedni, ezért elszállították az egyik milánói kórházba. Az incidens néhány nappal azután történt,...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
olvasott vmit Giordano Brunóról és azt hitte, a csuhások már megint készülnek vmire...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
@durbincs: Olyan sötét vagy, hogy a fekete negró is világít a szádban...
papa.49
Nem jól csinálták egy 9 milissel leszedni, oszt. jónapot !!!
two steps from hell
Én is le akarom szedni a keresztet, pedig nem vagyok migráns.
Miért?
A rövid válasz: "Miért ne?"
A hosszabb válasz: "Mert bálványimádás. Mert a kereszt nem az élet, hanem a halál szimbóluma, amin Jézus átokká (!) lett értünk (mert mindenki átkozott, aki fán függ). Most képzeld el... Ha Jézust felakasztották volna, most egy bitófa állna a keresztény egyházak templomaiban? Milyen érzést keltene benned a templomban, miközben egy bitófán függő, a huzatban lengedező fából faragott, és matrjoska szintű igényességgel kifestett bábut kellene nézned imádság közben?"
Van egy még hosszabb verzió is, de az 118 éven felülieknek nem ajánlott.
silber13
@two steps from hell: Gratula! Eddig is volt ittt a propin néhány elmebeteg, de örömmel látom hathatós segítségedet a létszám bővtésben.
two steps from hell
@silber13: Az emberek hisznek dolgokat - sokszor rosszul.
Örülnél, ha csak feleannyira lennél hülye, mint én...

(egyébként elrejtettem egy hibát a gépezetben, és még csak észre sem vetted)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.