Életem szavai - Élet végtagok nélkül - Kollinger Szabolcs. Ezek szerint nme csak Puzsér adminját tiltották, de egy szerencsétlen végtagnélküli srácot is, aki elmondása szerint semmi olyat nem tett, ami a facebook szabályzatát sértené. Felháborító, hogy a facebooknak hiába ír bárki, mert csak semmitmondó válaszleveleket kap vagy még azt sem. A facebookot meg kell büntetni vagy totálisan le kellene fagyasztani hackerek segítségével vagy valéamilyne módon rákényszeríteni, hogy jogilag is fel lehessen ellenük lépni és ne tiltogahassanak nyomós indok nélkül senkit sem.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Undorító amit a facebook az idióta önkényes adminjain keresztül művel. Meg kell büntetni minimum azokat az adminokat, akik tiltogatják az embereket.
karma1
@peterkelemen: Itt koztunk is volt olyan kommentelo , akit kitiltottak mindenfele indoklas nelkul, aztan visszaengedtek, - szinten indoklas nelkul...
Eleg tetves tarsasag az, en sem nagyon jarok fel, mert egyszerubb a messenger, vagy a skype, viber. Vagy a telefonkartyas hivasi rendszer, amivel innen tudok hivni barkit, fillerekert.

Annak az adminnak kene ugy elnie, ahogy ez a szegeny srac teszi.
peterkelemen
@Shikari: Ja igen köcsög fideszesek jelentgetik fel az embereket, mert nekik nem tetszik ha Orbánt bárki kritizálja. Viszont akkor ne hazudozzanak arról , hogy szólásszabadság van, meg demokrácia, mert már régen nincs. Egy kibaszott diktatúra van ami le lesz verve. Én addig fogok menni ameddig ha kell hackerek segítségével hozzá nem jutok ezeknek az adminoknak az adataihoz, név stb. és biztosak lehetnek abban, hogy agyonveretem őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.