Utódja nincs, de sokak szerint nem tölti ki 4. ciklusát. Alakul a nagykoalíció, ami menekültügyben igazán bekeményítene, és a franciákkal közösen az EU-t is megreformálná, ami Magyarországot is érzékenyen érintheti.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...most akkor koszorút kell küldeni vagy csak részvétnyílvánítást ?
colibri
Szurkolok Merkelnek és a németeknek. Nekem sokkal szimpatikusabb egy többpárti nagykoaliciós államirányítás, mint az itthoni egypártrendszer! Jó az, ha a vitás kérdésekben kompromisszumot kell kötni. Nem is értem, a magyar parlamentben hogy is érezhetik jól magukat az ellenzéki képviselők, amikor 4 évig egyfolytában levegőnek vannak nézve, semmilyen beadványuknak, javaslatuknak nem adnak helyt, feltett kérdéseikre nem kapnak választ, vagy buzinak titulálják őket, kellemes ünnepet kívánnak legmagasabb pozíciójú szinteken, stb. Semmilyen sikerélmény nem éri őket, hacsak a havonta felvett keresetüket nem tekintik sikernek. Én biztosan nem tudnám vállalni a kudarcot, de a másik oldali csalást, lopást, hazudozást sem!
Jozefina
Merkel egy kimondottan ügyes, diplomatikus, jól taktikázó politikus!!! Ki fogja tölteni a 4-ik ciklusát is. Utóda szerintema jelenlegi honvédelmi miniszter lehetséges, ha arra kerül a sor!!! A magyar politikusokban töredéke nincs annak, ami Merkelben meg van.!!! És ha megalakul a kormány, akkor reszkethet a magyar korány keze-lába!!!
papa.49
Ebben benne van a csutigeci vágyálma is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok