Bécs az Európai Bizottságot pereli. A határidő lejárta előtt megtámadta Ausztria az Európai Bíróságon a Paks II. atomerőmű bővítési projekt állami támogatására adott európai bizottsági jóváhagyást - jelentette be Elisabeth Köstinger osztrák környezetvédelmi miniszter csütörtökön közleményben. „Az atomenergiának nincs semmi keresnivalója Európában. Ebből az álláspontunkból egy jottányit sem engedünk” - fogalmaz a miniszter közleménye. Ausztria hasonlóképpen lépett fel a brit Hinkley Point C atomerőmű projekttel szemben is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...s ha nyerik a pert,a Dunántúl az övéké? Akkor költözök,s leszek Kelet-Ausztriáé.
peterkelemen
Orbán aljasságainak egyike Paks 2. Így szorították ki az oroszok a magyarokat Paks 2 egyik fontos cégéből >>> www.direkt36.hu/2018/02/15/igy-szoritottak-ki-az-oroszok-a-magyarokat-paks-2-egyik-fontos-cegebol/
peterkelemen
Csak az ilyen illiberális országokban szorgalmazzák az atomenergiát, mert minden normális országban már régen a megújulókba fektetik a jövőt. Paks 2 lassan robbanásra készen áll, majd köszönjék meg a magyarok Orbánnak.
simmering73
Illiberót felkötni, külügyminisztert berendelni, hadüzenetet elküldeni Ausztriának. Majd mi kurucok megtanítjuk gatyában táncolni ezeket a pökhendi labancokat.
Lepényleső
...s ha nyerik a pert,a Dunántúl az övéké? Akkor költözök,s leszek Kelet-Ausztriáé.
Borsodi
Megint kiszolgáltatjuk magunkat az Oroszoknak,Putyin a kezében tartja Orbánt talán valamit tud amit mi nem tudhatunk. Simicska meg hiába is mondaná.Ha nem fizetünk robbanunk!
Peller Anikó
Ezek a padkányok leállították a bősi vízierőmű építkezését, már akkor is politikai oka volt és akkor is fizetnünk kellett a osztrákoknak a meghiúsulás miatt.

Az atom most is csak szemétség miatt kell, nyilván a hatalmas lenyúlások miatt kell ebbe a disznóságba beleugrasztani Magyarországot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.