Hozzád szólok, kedves ellenzéki szavazó, aki arra készülsz, hogy április nyolcadikán valamelyik „ellenzéki” pártra add a szavazatodat. Ha Gyurcsány-rajongó vagy, akkor kérlek, alaposan olvasd el ezt az írást és engedd felszökni a vérnyomásodat, hátha a természet megteszi a magáét. Te akkor annyira hülye vagy, hogy még a légzéshez is kézikönyvet használsz. Neked senki nem ír nyílt levelet. Csak abban reménykedik az összes többi választópolgár, ellenzéki és kormánypárti egyaránt, hogy nem találsz el a szavazóhelyiségig. De mások talán megértitek a problémát. Ez ez írás természetesen nem kívánja berekeszteni azt a beszélgetést, hogy a Fidesz politikája sok ponton joggal bírálható akkor is, ha nem liberális szemszögből nézzük. De mint tudjuk, csak egy tökéletes ember van, a szocialisták és a liberálisok mindenkori miniszterelnök-jelöltje. Most nem találtak ilyet, ezért van nekik most 3+ jelöltjük. Kedves ellenzéki szavazó! Talán azt gondolod, hogy az elmúlt nyolc év vesztese vagy,...

Forrás: flagmagazin.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Flag Polgári Magazin
"Testamentumot, szörnyüt, írni És sírni, sírni, sírni, sírni." - Bayer Zsolt, Lovas istván ( az EP-ből kitiltott "újságíró" ...bruhahahahahaha...gigigigigigi...hihihihihi...húúhúhúhúhúúúúú...bvaúő...vaú...
Firkálmány debileknek is imbecileknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@verőce21: tegnap 13:26
Amit itt felsoroltál,azokra nekem már nagyon régóta nem telik,de a gyerekeimnek sem.Szerintem az unokáimnak sem fog telni,mert a csuti csüngőhasú az oroszoknak és a kínaiaknak eladósította az országot.Mindent majd nekik kell vissza fizetni. Már ha addigra nem lesznek kinn valamelyik migránsokkal megtöltött,de jól fizető munkahelyen külföldön.Érdekes,annak a majd egy milliónak akik eddig elmentek,semmi bajuk velük.Nekünk,akikhez eszük ágában sincs jönni,miért kéne már félni tőlük. Orbánnak nem kell tőlük megvédeni.Örülnek,ha innen végre kijuthatnak.
quadrocopter
@Shikari: Szopacsiva Nyikorogna! Ég veled! Kilóg a végbeled!
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 11:43
Shikari
@durbincs: Hiába hozol érveket, ezek a hazaáruló liberálidióták akár a haza eladásával is fizetnek, csak hogy ne Orbán legyen a miniszterelnök és ők a beteges nézeteiket terjeszthessék és hajlamaikat kiélhessék!
Nemzeti érzés, hazaszeretet egyben sincs, ezek mind kozmopolita, lelketlen állatok!

Ezt te írtad ratyikám.Kis homokbajnok,látens buznyák.Te foglalkozol ezzel a dologgal,ratyi király.
vladimir putin
@Shikari: A Fideszkádéempé újabb programpontja:
- magyarok legyilkolása.
szerintem nem kell több lóvét adni, mert megvadultok tőle.
desiro
utolsókat rúgják a fidesznyikek,amikor magas a részvétel, mindig az ellenzék nyer...
Minden normális magyarországi magyarnak elege van ebből a tolvaj bandából a románoknak meg KUSSSS!!!
desiro
@durbincs: Huzzál a román qrva anyádba te pondró!!!
ne írj nem válaszolok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.