Hozzád szólok, kedves ellenzéki szavazó, aki arra készülsz, hogy április nyolcadikán valamelyik „ellenzéki” pártra add a szavazatodat. Ha Gyurcsány-rajongó vagy, akkor kérlek, alaposan olvasd el ezt az írást és engedd felszökni a vérnyomásodat, hátha a természet megteszi a magáét. Te akkor annyira hülye vagy, hogy még a légzéshez is kézikönyvet használsz. Neked senki nem ír nyílt levelet. Csak abban reménykedik az összes többi választópolgár, ellenzéki és kormánypárti egyaránt, hogy nem találsz el a szavazóhelyiségig. De mások talán megértitek a problémát. Ez ez írás természetesen nem kívánja berekeszteni azt a beszélgetést, hogy a Fidesz politikája sok ponton joggal bírálható akkor is, ha nem liberális szemszögből nézzük. De mint tudjuk, csak egy tökéletes ember van, a szocialisták és a liberálisok mindenkori miniszterelnök-jelöltje. Most nem találtak ilyet, ezért van nekik most 3+ jelöltjük. Kedves ellenzéki szavazó! Talán azt gondolod, hogy az elmúlt nyolc év vesztese vagy,...

Forrás: flagmagazin.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Flag Polgári Magazin
"Testamentumot, szörnyüt, írni És sírni, sírni, sírni, sírni." - Bayer Zsolt, Lovas istván ( az EP-ből kitiltott "újságíró" ...bruhahahahahaha...gigigigigigi...hihihihihi...húúhúhúhúhúúúúú...bvaúő...vaú...
Firkálmány debileknek is imbecileknek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Flag Polgári Magazin
"Testamentumot, szörnyüt, írni És sírni, sírni, sírni, sírni." - Bayer Zsolt, Lovas istván ( az EP-ből kitiltott "újságíró" ...bruhahahahahaha...gigigigigigi...hihihihihi...húúhúhúhúhúúúúú...bvaúő...vaú...
Firkálmány debileknek is imbecileknek!
Nessy
Tisztelt levélíró! Lehet, hogy neked minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagy elégedve. Lehet, hogy kaptál trafikot, földet, kapsz családtámogatást, amit kökeményen fizetnek azok, akiknek már felnőttek a csemetéik, vagy nem adott nekik a sors, lehet, hogy olyan helyen dolgozol, ahol valós béremelés történt, lehet, hogy téged boldogít a napi hír Mészáros éppen új szerzeményéről. lehet, hogy a korrupciót természetesnek tartod, esetleg te is részesülsz az áldásaiból.
Nem nézlek ezért hülyének, nem feltételezem, hogy a légzéshez használt kézikönyv állandóan nálad van,nem szólok bele kire szavazz.
De ezt a stílust tartogasd a családodnak és a baráti körödnek!
Ps. Ha tovább "fejlődik" az egészségügyi ellátásunk, ne hőbörögj a rendelőbe, a kórházba, mert ez a te döntésed, ergo csendben szenvedsz!
Yoda69
(Forrás: flagmagazin.hu, durbincs által)

OLVASATLANUL TOROL!
csipetke
Ja,csak durbincs igyekszik megdolgozni a pénzéért a fidesznek...
csipetke
@Nessy: 23:08 Nem látod,hogy ki hozta a cikket?Csak ez az elmeroggyant ebihal akar megdolgozni a pénzéért a fidesznek.Amiket idetol,én el se olvasom.
szaboria1
Csépányi a Magyar idők újságírója aki most csinált egy hülye magazint.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 08:31
Annyit írsz beteges hajlamról,te valami látens buzi vagyol-e?
Szórakozzál a farkatlan farok barátoddal a durbincs sógoroddal.
Énekeljétek el a két összeillő ember címü nótát.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 11:08
Az eredeti cikkhez miért nem szóltál hozzá seggtető,talán ismernek,hogy milyen szellemi fogyatékos vagy,aztán nem engednek regisztrálni?Már nekik is égö amit csinálsz?.
Pedig azt a szinvonalat nehéz alulmulni.
Qqberci
Figyelj, zsebcápa! Tudom, hogy vesztese vagyok az elmúlt 8 évnek, és a környezetemben még nagyon sokan. A tolvajt be kell csukni és kész...
papa.49
Annak üzenjél faszkalap a ki a legkedvesebb neked !!!
silber13
@Shikari: Akkor jobban teszed hakotródsz a Duna -deltába!
silber13
@kulabombaafityiszre: Nem látens! Valódi,igazi !:-)))
silber13
@Shikari: Jujjd édi vagy, mikor megpróbálsz egy értelmes mondatot kinyögni!:-))) Kapsz majd nagy nyelves puszit Rezsiszilárdtól!:-)))
silber13
@Shikari: Vigyázz,nehogy agyvérzést kapj a nagy gerjedelmedben! :-)))))))))))
Eladott Ország
Te kedves fideszes politikai prostitált bűnöző, szarházi tolvaj vagy. Olyan rohadtak vagytok, mint a hatnapos lábgomba. Mi a franc lesz itt, ha buknak a gecik? Megint felgyújtják a belvárost? Mert hogy összeszarják a Kossuth teret, az lesz a minimum, de azt kibírjuk, mert már amúgy is összeszarták az egész országot. Komolyan annyira fontos megvédeni a gazdit, hogy ennek érdekében ilyen egetverő baromságokat is képesek összelapátolni? Mit lapátolni? Egymás szájából kapkodják ki a meleg szart, versenyeznek, hogy ki állít nagyobb faszságot. Én nem tudom, mikor és hogy lesz vége ennek az össznépi őrületnek, de hogy maradandó agykárosodás nélkül nem fogjuk megúszni, az hétszentség.
verőce21
Most még nem késő. Most még nem kell attól tartani, hogy ha kilépünk a metróból, valaki nekünk ront egy késsel, miközben azt kiáltja, hogy Allah Akbar! Most még úgy vásárolhatunk valamelyik üzletközpontban, hogy nem ejtenek túszul az Iszlám Állam nevében. Most még úgy mehetünk egy sporteseményre, hogy nem robban a bomba a stadion mellett. Most még úgy élvezhetünk egy koncertet, hogy senki nem kezd a tömegben lövöldözni.
Most még úgy ülhetünk ki egy kávézó teraszára, hogy nem mészárolnak le egy terrorcselekmény végrehajtói. Ezt tőlünk néhányszáz kilométerre már nem mondhatják el.

A Fidesz hibáival együtt is legalkalmasabb az ország vezetésére!
verőce21
@durbincs: Ezért ne "Éljen K ?" - és az elképzelése.
Nincs más dolga, mint kivezetni a maszopot a Parlamentből.
csipetke
@kulabombaafityiszre: 11:27 Elvannak ezek itt ketten,egymást,vagy sajátmagukat lájkolgatják.Hiába kérdeztem az elmeroggyant ebihalat,hogy mennyit fizet ezért a fidesz,nem árulta el.De biztos megéri nekik itt hülyét csinálni magukból.
csipetke
@Shikari: 8:31 Te tényleg találsz értelmezhető érvet,/ahogy te írod/,mert ezekben a durbincs által firkált idiotista ökörségekben nemhogy érveket,de értelmet sem találok.Ennyi kérdőjelet,mint amit ez az elmeroggyant használ,értelmezhetetlen.A fidesz is megválogathatná a fizetett trollokat,hogy legalább értelmes mondatokat tudjanak írni magyarul.
silber13
@Shikari: Csipetkének igaza van, ami az ebihal által kreált rémségeketilleti! Te pedig - bármennyire is vicsorogsz rám - a te írásaidban azért felvillan az értelem szikrája is, ezt el kell ismerni.
Nessy
durbincs! Próbálom értelmezni, amit ír, ezért kérem a szíves segítségét!
"nem itt lakó"? Ez mit jelent? Önnek mi az "Itt"? Aki nem "itt lakó", az másik házban, másik utcában, másik településen, másik országban, másik földrészen él? Esetleg másik galaxisban, vagy dimenzióban?
Honnan számítja az 1000 km távolságot, mely irányba?
Mit jelent Önnek a sok kérdőjel? Én speciel, most kérdőmondatokat írtam, ergo jogos ez az írásjel. Mit jelképez a minden második szó után, értelmetlen szövegkörnyezetbe használt sok kérdőjel?
Kérem, csak abban az esetben válaszoljon, ha értelmesen leírt, értelmes válasza van. Én nem sértegetem, nem vagyok goromba, tehát a gorombaságaira nem vagyok kiváncsi. Üdv: A Lochnessi szörny, Nessy.
Aki Én
Ennyire ostoba, bugyuta, hazug propaganda szöveget régen láttam. A csökkenő államadósságnál lebénultam(mert mint tudjuk folyamatosan nő, jelenleg történel mi csúcson van), mikor rátért a keresztény értékekre, akkor az áram ütött agyon. Ilyen nincs, és mégis van.
De látom, a buta, tájékozatlan propagandisták maguk alá piszkítottak a gyönyörűségtől.
Ez egy emlékeztető a fogyatékos szektának. Ettől várják, hogy valaki ma még fideszes legyen? Siralmas...
Nessy
@durbincs: Sajnálom, de ezt a stílust otthon a családi és baráti körben használja!
Ha önnek jó ez az idióta szerepkör, jó szórakozást hozzá!
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Erősen zavart idegállapotban vagy (ismélt!)
Leírtad a pontos kezelésedet, csicska?

Anyád tudja, hogy egy pondrót etetett?
Bánja, hogy nem a kiskutyákat hagyta meg helyetted!

Lopjátok még a mósószert a multitól?
MIért vagy kitiltva Romániából?

Megnéznéd, meg is fogdosnád, szádba is vennéd, mi?
Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
koszpeko
@quadrocopter: Az udvari bolond megint hozott nekünk olvasni valót.
anka
Micsoda írás..., de az is barom volt aki feltette! :D
silber13
@durbincs: Kuss vén buzi! Most itt vadászik valami fincsi falatra, vén kéjenc? A hordatársak között keresgéljen, ott talál bőven magához illő ferdehajlamút.:--)
csipetke
@Nessy: 14:56 Ne próbálkozz durbincs irományainak a megértésével.Ahogy itt mondják a többiek,ez egy román idióta,akit a fidesz fizet,hogy itt trollkodjon.Ez a fidesz színvonala,az ilyen durbincs-félék.Ahogy látom a firkálmányait,nagyjából a 3.,vagy 4. osztályt végezhette el,100%,hogy diszlexiás,az írásjelek közül a kérdőjel vésődött be neki,azé' kérdez folyton.Csinálj úgy,mint a többiek,mintha itt se lenne.8.-a után ezek éhendöglenek,vagy dolgozni mennek.Lehet,hogy kapnak majd közmunkát.
silber13
@Shikari: Nem egészen! "Durbi" ( szerintem ti ketten egyek vagytok, azaz ugyanaz a személy, ddurbincs egy eredendően paaraszt suttyó lélek, aki csak rugdosódni tud, te szintén.
Nessy
@csipetke: Van aki eredendően debil, van aki pénzért vagy szórakozásból vállalja ezt a szerepet. Anno, ha ilyen beteg akadt, mindig megpróbáltunk vele értelmesen kommunikálni, és néha eredményre is vezetett.
Bennem megvolt a kiváncsiság, hátha lehet vele értelmesen "beszélni", de neki a gorombaság a világa. Úgy hogy szót fogadok!
silber13
@Shikari: Naná!! Meg közéjük lőni! Igaz suttyó Ez a fityisz arspoeticája, amire volt már javaslatukNem akarsz emlékezni? Rohadtul kínos az emlékezés.
silber13
@Shikari: Szóval te hirdeted a csúti szélhámos "végső megoldását?" Gondolhattam volna! Bizonyos, hogy van benned egy nagy adag himmleri vonás! Tán tagadod a parlamentben elhangzott fideszes kirohanást suttyó??
silber13
@Nessy: Kár finoman beszélni ezzel az elmebeteggel! Süt belőle a gyűlölködés az alpáriság és a tanulatlan bunkóság!!
cikicakk55
@verőce21: tegnap 13:26
Amit itt felsoroltál,azokra nekem már nagyon régóta nem telik,de a gyerekeimnek sem.Szerintem az unokáimnak sem fog telni,mert a csuti csüngőhasú az oroszoknak és a kínaiaknak eladósította az országot.Mindent majd nekik kell vissza fizetni. Már ha addigra nem lesznek kinn valamelyik migránsokkal megtöltött,de jól fizető munkahelyen külföldön.Érdekes,annak a majd egy milliónak akik eddig elmentek,semmi bajuk velük.Nekünk,akikhez eszük ágában sincs jönni,miért kéne már félni tőlük. Orbánnak nem kell tőlük megvédeni.Örülnek,ha innen végre kijuthatnak.
quadrocopter
@Shikari: Szopacsiva Nyikorogna! Ég veled! Kilóg a végbeled!
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 11:43
Shikari
@durbincs: Hiába hozol érveket, ezek a hazaáruló liberálidióták akár a haza eladásával is fizetnek, csak hogy ne Orbán legyen a miniszterelnök és ők a beteges nézeteiket terjeszthessék és hajlamaikat kiélhessék!
Nemzeti érzés, hazaszeretet egyben sincs, ezek mind kozmopolita, lelketlen állatok!

Ezt te írtad ratyikám.Kis homokbajnok,látens buznyák.Te foglalkozol ezzel a dologgal,ratyi király.
vladimir putin
@Shikari: A Fideszkádéempé újabb programpontja:
- magyarok legyilkolása.
szerintem nem kell több lóvét adni, mert megvadultok tőle.
desiro
utolsókat rúgják a fidesznyikek,amikor magas a részvétel, mindig az ellenzék nyer...
Minden normális magyarországi magyarnak elege van ebből a tolvaj bandából a románoknak meg KUSSSS!!!
desiro
@durbincs: Huzzál a román qrva anyádba te pondró!!!
ne írj nem válaszolok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.