Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogannak Törökország elnökévé történt újraválasztásához – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfő reggel az MTI-t.

Orbán ma reggel másodszor gratulált Erdogannak

Törökország stabilitása egész Európa számára jó hír, hiszen kontinensünk számtalan súlyos biztonsági kihívással áll szemben, melyek legyőzéséhez elengedhetetlen a Törökországgal való kiszámítható, hatékony együttműködés

- fogalmazott a magyar kormányfő.

Orbán Viktor biztosította Erdogan elnököt, hogy kormánya "az elkövetkezendő időszakban is elkötelezetten fog dolgozni kétoldalú kapcsolataink további fejlesztése érdekében mind a gazdasági és kereskedelmi, mind pedig az oktatási és kulturális együttműködés területén".

Levele végén a magyar kormányfő reményét fejezte ki, hogy minél előbb sor kerülhet a török elnök korábbról elhalasztott magyarországi látogatására – tájékoztatott a sajtófőnök.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Elfeletette, hogy már egyszer beszélt vele? Cavinton. Vagy csak szimplán nyalimaci.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Ebbol a 3 faszbol 2-nek nem sok koze van Europahoz, de rovidesen a 3. balfasznak se lesz.
@durbincs: Magyarul irj, taho!
csak úgy....
@durbincs: @Shikari: mától csak kézenfogva ? ;) tudtam,hogy szeretitek egymást ? ;)
csak úgy....
@Shikari: tudod tibi! a fölsoroltak közül max. putyin "tehetne rendet európában",szerencsére több esze van mint a viktorodnak és a receptnek...,ez a kettö csak csicska neki,mint te a durbincsnak ;)
www.youtube.com/watch?v=AYz4LP1mnv4&index=4&list=RDm1rkOVeQfb4
egyember
Nekem (csak?) egy problémám (kérdésem) van? Mi az, amit demokráciának neveznek (nem én)? Az eredeti (athéni?) demokráciához SEMMI KÖZE. A mai (képviseleti) "demokráciát" (szükségből) még csak-csak elfogadnám. Ha választottakat vissza is lehetne hívni. Ha nem létezne a PÁRTFEGYELEMNEK nevezett diktatúra. Ha nem létezne olyan szavazási rend(szer), amelyben a kettő (millió) szavazat kétharmada a nyolcnak. Az nem válasz (megoldás), hogy csak az (az ember) számít, aki szavaz. Az abszurd, hogy a nemszavazók a "győzteshez" számolandók. Miért? Miért nem a veszteshez? Honnan tudni, hogy ők a "győzteshez" és nem a veszteshez "húznak"?
evacica
Hiába a hasonló a hasonlónak örül! Madarat tolláról embert barátjáról! Egyforma diktátor mind a kettő, de remélem, hogy jön még kutyára dér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.