Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan újraválasztott török elnök beiktatására érkezett Ankarába, ahol több államfővel találkozott. Orbán, Medvegyev és Berlusconi is ott volt Erdogan beiktatásán (képek) Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan újraválasztott török elnök beiktatására érkezett Ankarába, ahol több államfővel találkozott.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tanulmányút?

A derék atv.hu beszámolóján sok érdekes kép készült a családbarát Orbán Ankara-i tanulmányútjáról

Túl azon, hogy kikkel parádézott a török diktátor házi-ünnepségén érdekes momentum, hogy ismét magával vitte a még hozzá képest is félresikerült fiacskáját.
Mindeközben – s ez némi magyarázat is lehet – kiderült, hogy : „”A Bloomberg és a Financial Times is kiemeli, hogy miközben a befektetők által fontosnak tartott szakembereknek menniük kellett, Erdogan saját vejét, a korábbi energetikai miniszter Berat Albayrakot gazdasági csúcsminiszternek, egyben az állami kincstár elnökének nevezte ki.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.