Az alsóbb néprétegek nem.

A gazdasági migrációval elsősorban a munkavállalókat foglalkoztató tőkések járnak jól, az alsóbb rétegek jövedelmi helyzete romlik azokban országokban, amelyekbe nagy számban áramolnak bevándorlók – mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért felelős államtitkára Balatonszárszón szombaton.

Az államtitkár a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány által szervezett Reformátusok szárszói konferenciáján tartott előadásában ezt a hatást egy öt évvel ezelőtt, az Egyesült Államokban készült kutatás eredményeivel indokolta. E szerint, bár a munkaadók profitja 450 milliárd dollárral nőtt a bevándorlók alkalmazásával összefüggésben, az addig ott dolgozók bére több mint 400 milliárd dollárral csökkent.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szakértő??? ki ez a majom???
Egyébként szakértsd inkább azt, hogy te és az elvtársaid hogyan járnak jól a magyar tudomány és technológia elleni acsarkodásaitokkal! =))
karma1
@RonaGyuri: Ezt a baromsagot igy megideologizalni? Asszem, ez a faszi a kommunistak emloin nott fol, mert csak ok tudtak igy (felre)magyarazni szituaciokat.

Nyugaton olyan, hogy a bereket visszanyesegetik, csokkentik, meg tevedesbol sincs: az emberek masnap mar az utcan lennenek, es kovetelnek a kormany lemondasat.
Es persze megint elojott a sotetsegbol valami "szagerto", akinek fingja nincs dolgokrol, de jo penzert hajlando magabol bohocot csinalni milliok elott...
Sámannus
Baszki nagyokos hát a Tónit nem ismered? ménem nyögöd máki hogy ő a hunyó?
Jó lennél pípa mocsoknak ezzel a dumával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.