Megható és egyben hatalmas titkokat árult el Meghan Markle esküvői ruhájával kapcsolatban! A ruhájával kapcsolatos meglepetéseket még a királyi család előtt is titkolta, egészen a májusi nagy napig.

A titok, amit Meghan még Harry hercegnek is csak az utolsó pillanatban árult el

Fotó: CHRIS J RATCLIFFE / POOL / AFP

A hagyomány szerint minden menyasszonynak viselnie kell valami kéket, és ez nem volt másképp Meghan Markle esetében sem. Sussex hercegnéjének kékje, abból a ruhából származott, amelyet a Harry herceggel töltött, első randevújukon viselt. Mindezt pedig egy új dokumentációs televíziós sorozat kedvéért árulta el.

A kis kék anyagot az esküvői ruha tervezői a fátyol belsejébe varrták. De nem csak ez az egyetlen meglepetés, amit Meghan az esküvői ruhájával okozott. A királyi család tiszteletére, a fátylat borító virágoknak is megvolt a külön jelentésük. Ugyanis ruhája szimbolizálta az 53 országot számláló Nemzetközösséget is, melynek élén Erzsébet királynő áll. A tagországokat egy-egy vadvirág jelképezte.

A titok, amit Meghan még Harry hercegnek is csak az utolsó pillanatban árult el

Fotó: Steve Parsons / POOL / AFP

"Ez nagyon fontos volt a számomra, különösen, hogy most már része vagyok a királyi családnak, és ezáltal a Nemzetközösségnek is. Tudtam, hogy ez egy vicces meglepetés lesz Harrynek, aki most már a férjem. Egészen az esküvő napjáig nem is tudott a dologról, de mikor elárultam, tényleg nagyon boldog volt. A királyi család többi tagja is hasonlóan reagált” – mondta Meghan.

Majd hozzá tette még: „Voltak olyan virágok is, amelyekhez én ragaszkodtam, mivel személyesen is fontosak számomra. Például a kaliforniai kakukkmák nem kapcsolódik a nemzetközösséghez, de a származásom miatt felkerült a fátyolra."

Meghan interjúja egy két részből álló sorozatnak a része, ami egyedülállóan mutatja be a királyi család életét a nagyvilág számára.

(Blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.