A Gázai övezetből újabb rakétát lőttek ki Dél-Izraelre szombaton reggel palesztin fegyveresek, de az Askelon városa mellett lakatlan területre csapódott, s nem követelt áldozatokat.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Szóljon már nekik vki, h ne piszkálják az alvó oroszlánt!
Koronix
@ugyeugye: ezek után sose lesz vége. gondolkodj picit az ő fejükkel, h mit láttak belülről a háborúból és milyen indulatok lehetnek bennük. ez már nem oroszlán, hanem bosszú kérdése inkább. akár logikus lépés, akár nem.
ugyeugye
@Koronix: csak tudod, ha van egy vitám és nekem csak egy trabim van, nem állok ki a ferrarissal, még ha igazam van, akkor sem. Mert van családom és féltem őket. Gondolom te is láttad a fotókat.
Koronix
@ugyeugye: ez az ésszerű megoldás. de amikor gyerekek kövekkel dobálnak élesfegyverrel felszerelt katonákat az már nem ésszerű.
ugyeugye
@Koronix: nekem ez hasonló a nálunk Szabolcsban és Borsodban zajló eseményekhez. Csak a segélyre váró tömegek itt nem kövekkel dobálnak, hanem botokkal verik a másikat. És itt nem lőnek vissza rájuk.
nanena
A történelmük belekódolta az egymás elleni háborút. A Hamasz meg kihasználja. Az újjáépítési segélyek egy részét ők teszik zsebre. Üzlet nekik a háború. Nekik is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.