A modern kori exodusnak is nevezett folyamat hátterében elemzők szerint egyértelműen a migráció áll, amellyel gyakorlatilag az arab–izraeli konfliktus érkezett meg Európába. Az elmúlt években állandósultak a zsidók elleni erőszakos cselekmények. A közelmúltban több atrocitás érte a zsidó vallásúakat több nyugat-európai országban is. Kipát viselő fiatalokra támadt fényes nappal egy szír migráns Berlinben. A mobiltelefonos felvételek még tavasszal járták be a világot. Később kiderült, hogy a két fiatal muszlim volt, a zsidó fejfedő viselésével éppen azt akarták bizonyítani, hogy a zsidóságnak nincs mitől félnie – derült ki az M1 Unió28 című műsorából.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...pedig a zsidó és az arab féltestvérek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kokopelli: Mar elnezest, en az Oszovetsegrol, Abrahamrol, az o fiairol beszeltem. Meg csak vallasrol sem. Hogy jonnek ide azok akikrol irsz?
anima
Zsidó embertársaim a bajban (az egész világ bajban van - így gondoltam), ha végre észrevennétek, hogy Isten (a ti Istenetek, a mi Istenünk, mindenki Istene - akit ti már régóta nem ismertek) elhagyott titeket, az talán segítene megérteni a lényeget.

Hiába a hírmédia, a filmmédia leuralása, és a burkolt (egyeseknek burkolt csak) üzenetetek (magatokról, Istenről, a keresztények istenéről), SOHA nem fogad el titeket a világ, és mindig érezni fogjátok az üldözést.
DE!
Ez nem emberektől, van, hanem a ti Istenektől!

Amíg nem vagytok képesek megérteni, hogy megöltétek Isten fiát (nem azt a Jézust, amit a hamis kereszténység hirdet), hanem az igazi Isten igazi Fiát, addig, nincs feloldozás a számotokra.

Pedig ti okosak vagytok, ezért érthetetlen a számomra, hogy miért nem látjátok a nyilvánvalót.

Van a zsidók Jézusért mozgalom, de sajnos ők is rossz alapra építenek :(

De a jó hír, hogy létezik megoldás :)
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...az egy isten hit nem csak kimondottan zsidó vallás, sőt ők is ugyanúgy vették át mint más...
...még azt is meg lehet említeni, hogy az egyistenhit megjelenése, kifejlődése után több ezer évre utána teszik a zsidók megjelenését...
...de nem a vallással van a baj, hanem azzal, hogy csak akkor kap visszhangot egy erőszakos vallásfanatizmus ha az zsidót is támad. Amikor más embereket öltek halálra még a hivatalos vezetők is tagadták, hogy vallási okok állnának a háttérbe.
Csizmás Kond
@görbetükör: ...bibliákat mióta avatnak szentté ?...egyáltalán tudod mi az a szent ?
Gauntlet
szegények. teljes középkor és újkor egy üldöztetés, aztán jött még a holokauszt is !
Aki Én
@FLETÓ: hirado.hu mellé egy Ripost. Fura ízlésetek van.
Az OLAF viszont kimondta, hogy a magyar kormány maffia módszerekkel nyúlja le a százmilliárdokat.
Nem érint jobban, mint a Soros?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.