Vesztegetés, csalás és összeférhetetlenség miatt vádemelést javasolt a rendőrség Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök és felesége, Sara ellen az úgynevezett 4000-es ügyben. A gyanú szerint a politikus, aki 2017 februárjáig a kommunikációs tárcát is vezette, a Saul Elovitch üzletember tulajdonában álló Bezeq telekommunikációs vállalatcsoportnak kedvezett, cserébe a Walla hírportál pozitív színben tüntette fel a kormányfőt és családját. A hatóságoknak több újságíró is azt vallotta, hogy napi szinten nyomást helyeztek rájuk, kizárólag jót írhattak Netanjahuékról.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor nem is véletlen a nagy barátság a csutigörénnyel !!!
RonaGyuri
Egy felettébb aktuális kérdés

persze csak arra az esetre, ha ebből elítélés lesz

Mottó:
„A mozgalom vár, munka és család,
míg megbukik a zsákmányolás,
sarló villan, lesújt a kalapács
s börtönről, gyárról lehull a lakat.
Éljen a Putyin, a NER-tanács!
Testvér, segítsd a lebukottakat.”

A Népszava egy cikke számol be arról, hogy „Vesztegetés, csalás és összeférhetetlenség miatt vádemelést javasolt a rendőrség Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök és felesége, Sara ellen az úgynevezett 4000-es ügyben.”
Nos annak figyelembe vételével, hogy a legnagyobb rosszindulattal sem lehet nem barátinak nevezni kapcsolatát Orbán Viktorral, sőt egyik legutóbbi tárgyalásukról úgy fogalmaztak (szabad fordításban), hogy „Orbán Viktor és Benjamin Netanjahu olyan szívélyességgel tárgyaltak, ami a normális diplomáciai üzemmenetre többnyire nem jellemző”!
S ha ezt összevetjük azzal, hogy Őfenesége mindet megtesz a lebukott és elítélt cimboráért, felmerül a kérdés: hogyan lopják ki Izraelből a pasast???
RonaGyuri
@papa.49: az az igazság, hogy egy internacionálénak már volt alelnöke, most egy másiknak akar lenni a vezére! =))
papa.49
@RonaGyuri: Onnan sehogy mert majd a Moszad vigyázz rá !!!
Ott kevés a külügyi hókusz,pókusz !!!
dr. prédikátor
Na most mit lép a homo felcsutikus geci görény???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.