Az egyik falu, Belusja Guba környékén 52 jegesmedve ólálkodik, s néhányan meglehetősen agresszívan viselkednek – számolt be a medveveszélyről az Izvesztyija című orosz napilap internetes kiadása. „Az emberek félnek kimenni a házaikból, a szülők nem akarják iskolába engedni a gyerekeket” – írta a lap, amely szerint az eddigi intézkedések – zaj- és fényadó források tzelepítése, valamint egyes körzetek lekerítése – nem hozott eredményt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A Fütyisz ,,KIHELYEZETT FRAKCIÓ ÜLÉSÉT,, odavinni, a SZABADBA !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Na, ezt a rangadót megnézném! :-)))
papa.49
@Commenter: Nem hallottam erről semmit, de gondolom ,,kifizettük,, a rénszarvas árát a gazdájának a ..közösből,, !!!
Mellesleg kurvára tudnám értékelni a látványt ahogy ,,telefosott zokni,, próbál elfutni a maci elől, a többi tetűvel együtt !!!
Commenter
@Mirabilis: az orbán kormány mindent irt: a környezetet, az állatokat (tervezett világraszóló vadászkiállítás) és a népet is.
Commenter
@Nessy: talán nem kongana a stadion az ürességtől.
Nessy
@Mirabilis: Ebben igazad van. Csak éppen manapság kell némi humor, hogy normális maradjon az ember! Minden éllatot sajnálok, amelyiknek elvesszük az életterét, vagy amelyiket értelmetlenűl legyilkolják. Cetek, orrszavuak, és a többiek. Dühít az esztelen fakivágás. Nem tudom melyik potentát esett fejre ifjabb éveiben az eperfáról, hogy ennyire gyűlöli a fákat!
Commenter
@papa.49: tessék: korrupcióért és luxus orvvadászatért perelték be a magyar min.e helyettest, ezt írta a nem bulvár, legnagyobb példányszámú napilap az Aftonbladet:
Landets vice premiärminister Zsolt Semjén anklagas för att ha tagit emot mutor efter att ha åkt på lyxiga jaktresor – till Sverige.
"Jó hírünk a világban: a svédek biztosan nem fognak részt venni a vadászkiállításán...remélem addigra már nem is lesznek hatalmon és a vadászkiállítás velük együtt esik kútba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.