Magyarország és Szlovákia közösen készül fel arra a helyzetre, ha orosz-ukrán gázszállítási szerződés hiányában nem érkezne gáz Ukra... Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a 2020. január 1. utáni gázellátási helyzetről tárgyalt Pekingben Peter Ziga szlovák gazdasági miniszterrel. A megbeszélés után Szijjártó Péter kifejtette: Ukrajna és Oroszország között egyelőre nincs gázszállítási tranzitszerződés 2020. január 1-jétől, így könnyen kialakulhat az a helyzet, hogy Ukrajnán keresztül se Magyarországra, se Szlovákiába nem érkezik gázszállítmány, Peter Zigával megállapodtak, hogy közösen készülnek fel erre. Az egyik lehetséges forgatókönyvként említette, hogy a Török Áramlat Szerbián és Bulgárián keresztüli meghosszabbításával létrejön egy déli gázszállítási útvonal, amely Magyarország gázellátásán túl a magyar-szlovák interkonnektoron keresztül lehetővé tesz továbbszállítást Szlovákiába is. Most bizonyosodik be, hogy nemzetbiztonsági szempontból mennyire jó...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@CsipkeRózsa: Míg itt van durbincs,ki nagyon gáz,addíg lesz gáz. ö a ploesti gázutánpótlás csapatának az edzöje.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Pubi te vagy az egyik legnagyobb gáz! =))
RonaGyuri
@durbincs: te szerencsétlen szőröstalpú bunkó próbálj meg kérni a tartóidtól már valami új mondandot, mert már nagyon unalmas! =))
Persze még jobb lenne, ha nem pofáznál bele egy másik ország dolgaiba!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: Míg itt van durbincs,ki nagyon gáz,addíg lesz gáz. ö a ploesti gázutánpótlás csapatának az edzöje.
desir62
@durbincs: Kikapartak a lósz@r gyárból?
csak úgy....
@RonaGyuri: A mondatokat a "tartók" értelmi szint szerint osztogatjáj ! durbincs a C kategóriás,de shikari most éppen magol,hogy hétfö reggel ,teljes eröbedobással ...
desir62
@durbincs: Kikapartak a lósz@r gyárból?
desir62
@durbincs: Kikapartak a lósz@r gyárból?
tulipan
@durbincs: Mond má te narancsos seggnyaló Félfarok, ott Ploestiben, a bűzös, denevérszaros bányakecódbam Te, a ki a karlendítést, jó,magasra, évek óta a szárnyas-betéteken gyakorololod ? Volt Különitményes vagy? Há', Kikapartak a lósz@r gyárból? Bedes szarevő!!!
tudode
@durbincs: .
Már többször is megszólított azzal, hogy SZEDEK-E VALAMIT!
.
Kérdezhetném, hogy MI KÖZE VAN HOZZÁ!
.
De nem kérdezem, hanem, ami Ploestiből nem látszik, aggodalommal tölt el az, aki a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE volt, ma már .. G Y Á S Z .. az ország számára, amit elkövet -- szinte minden szinten -- saját országa ellen, ha mond Önnek valamit ILLEGITIM felhatalmazással, mert VISSZAÉL azzal a hatalommal, amelyben "csak" az Orbán-klán, és a haverok GAZDAGODÁSÁT képviseli!
.
A stílus maga az ember!
tudode
@durbincs: .
Nem unja azt, hogy MIT SZERENCSÉTLENKEDIK ott, ahol semmit sem mond, csak bebizonyítja, hogy EGY, KÉT KERÉKKEL többje van!
.
Álljon le már!
tudode
@durbincs: .
Esetleg ha a cikkhez szólna hozzá az érdekesebb lenne, mint a hsz-elők öregasszonyos buzerálása!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Hej, Te narancsos seggnynyaló, Félfarok, onnan a romány Ploestiből, a 20. emeletnyi mélységű, denevérszaros bányakecódból! Mond csak, Te már beajánlkoztál másoknál, mondjuk Salvaninál is ? azzal hogy "Szeretnéd" ? Te vizelet- és kulavirtuóz
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te sötét. Narancsos seggnyaló ballonkabátos tök tudatlan. pedofil, röfos félfarok, ott a Plestiben levő bányakecódban, te minirépás undormány repedt agyú, romány cigány? há' má' megint kiástak, te nagyon bolond vagy, de ez már hosszú ideje KÜZTUDOTT? BÁRMIT IS PAMPOGSZ ITT össze a nyalogatott segged tulaja, annyire várja hiába a tolvajod, a Fehér Ház meghívását, annyira nem fontos neki a meghívás a Fehér házba ,hogy ha megjönne mégis a meghívó ,ott helyben a gatyájába élvezne , amit utána elküldene neked ,tégy vele bármit! Érik ám a 20 év fegyház minden narannyiknak!
papa.49
Ha nem lesz, akkor HALFAROKBA VARRVA SZÁLLÍTTATJA A SZARGYÁRTÓ ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
,,Halfarok bőrbe,, töltött gázt fog a szargyártó behozni !!!
kokopelli
... ne bántsd,mert ő legalább gondoskodik az édesanyról! Rőföli,ha szomorú!
kokopelli
@papa.49: ...mit vársz el tőle,ha el van foglalva a szüléjével!
papa.49
@durbincs: Elnevezlek téged FAROK TE LESZEL A GÁZBÚVÁR ezután nel a lölő !!!
papa.49
@kokopelli: Ennek szülője???
Ezt a nap keltette ki az olajkút oldalán )))))))))))))))))))))
tulipan
@papa.49: Na meg lehet még, SZÉTBUGGYANT AGYAGYAGYÚ ID!!! :)))))
papa.49
@durbincs: Ezt a ,,nemese emelkedett stílusodat,, kár rám pazarolnod GÁZTÖMLŐDUDA !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.