Berlusconi szeeint az EPP-nek fel kell hagynia a szövetségkötési kísérletekkel a szocialistákkal.

A volt olasz miniszterelnök szerint az EPP-nek a jobboldallal kellene szövetséget kötnie.

Twitter-bejegyzésében leírta, az EPP-nek fel kell hagynia a szövetségkötési kísérletekkel a szocialistákkal, és a konzervatívok és nemzeti pártok felé kell fordulnia. „Meggyőződésem, hogy Orbán és Salvini is beléphet a szövetségbe, hogy Európát fejlődő Európává alakítsa" – írta.

Cikk- és címlapkép: Twitter/Silvio Berlusconi

(mandiner.hu)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Ki, mikor mentesítette ezt a vén f...t a büntetett előélet alól? Avagy a pénz beszél,...
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidékén levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a szétrepedt agyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan gyenguska képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos pedodill, agybeteg? Te szaros disznó vagyis csak 1 réérő kazánfütő nehogy elcsepegj mán közben, te gügye vizeletvirtúóz!
bencemacska
Nagyon nagy szegénységi bizonyítvány a magyarokra, hogy egy ilyen niemand "barátságával" dicsekszik a ME-jük.
Madarat tolláról,...
Eladott Ország
@fideszes gyökér: május 11; 23:05; A magyaroknak is van egy II. Ramszesz fáraójuk, csak az nem múmia, hanem ránkszarsz fáraó.
cdn.blog.hu/ku/kuldeteselfogadva/image/398557_275312512526861_100001443423743_769081_656886781_n.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.